TREenit! Ry ylläpitää ja kehittää pirkanmaalaisten esittävien taiteiden ammattilaisten ammattitaitoa ja taiteilijuutta sekä parantaa esittävän taiteen näkyvyyttä ja rikastuttaa ammatillisia verkostoja. Yhdistyksen toimintaa järjestämällä edistämme tanssi-, sirkus- ja muiden esittävien taiteiden pysyvyyttä Tampereella.

TREenit! Ry on joulukuussa 2013 perustettu ainoa tamperelainen Pirkanmaan alueella toimiva yhdistys, joka järjestää aktiivisesti alueen esittävien taiteiden ammattilaisille ammattitaidon ylläpitoa ja kehittämistä. Toiminta pitää sisällään viikottaisia esittävien taiteiden ammattilaisille suunnattuja aamutunteja, yhteisöllisiä ja kaikille avoimia Aamukahvitansseja sekä työpajoja. Lisäksi yhdistys laajentaa toimintaansa koko ajan yhteistyökumppaneiden avulla mahdollistaen monipuolisemman tarjonnan eri alojen taiteilijoiden välille.

Vuonna 2019 yhdistys järjestää aamutunteja, Taiteilijatoimistoa, Aamukahvitansseja sekä työpajoja. Katso tarkempi aikataulu täältä. Tunneille voivat osallistua esittävien taiteiden ammattilaiset ja opiskelijat.

Tietoa aamutunneista ja muista ajankohtaisista asioista jaetaan nettisivuillamme, jäsenkirjeessä sähköpostitse sekä TREenit! Ry:n Facebook-sivuilla.

Yhteystiedot:

treenitry(a)gmail.com