TREenit! Ry on joulukuussa 2013 perustettu Pirkanmaan alueella toimiva yhdistys, joka ylläpitää ja kehittää esittävien taiteiden ammattilaisten ammattitaitoa ja taiteilijuutta sekä parantaa esittävän taiteen näkyvyyttä ja rikastuttaa ammatillisia verkostoja. Yhdistyksen toiminta edistää tanssi-, sirkus- ja muiden esittävien taiteiden pysyvyyttä alueella mm. viikoittaisilla aamutunneilla, yhteisöllisillä ja kaikille avoimilla Aamukahvitansseilla sekä työpajoilla.

Kevään 2021 aikataulun voi nähdä täältä. Tunneille voivat osallistua esittävien taiteiden ammattilaiset ja opiskelijat.

Tietoa aamutunneista ja muista ajankohtaisista asioista jaetaan nettisivuillamme, jäsenkirjeessä sähköpostitse sekä TREenit! Ry:n Facebook-sivuilla.

Yhteystiedot:

treenitry(a)gmail.com