TREenit! Ry:n jäseneksi voit hakea, jos

 • Sinulla on koulutus esittävistä taiteista  (tanssi, sirkus, näyttämötaiteet) tai
 • Työskentelet esittävien taiteiden alalla (opettaja, koreografi, tutkija, esiintyvä taiteilija, ohjaaja jne.) tai
 • Suoritat ammatillisia alan opintoja (Opiskelijajäsen / Liitteeksi todistus opinnoista)

Haluatko tukea TREenit! Ry:n toimintaa? Liity kannatusjäseneksemme (alk. 30 € vuosi).

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen tämän sivun alalaidasta. Liittymällä jäseneksi TREenaat edullisemmin ja olet oikeutettu muihin jäsenetuihin, tuet säännöllisten viikkotreenien ja muun toimintamme jatkuvuutta Pirkanmaalla sekä olet mukana mahdollistamassa paikallisia työpaikkoja esittävien taiteiden ammattikentällä!

Jotta voit osallistua tunneille jäsenhintaan, sinun tulee olla yhdistyksemme jäsen sekä vuosijäsenmaksusi tulee olla maksettuna.

🙂 Tervetuloa!

Jäsen- ja liittymismaksut

Liittymismaksu (maksetaan vain kerran)
25 €

Jäsenmaksut 2022 (maksetaan kerran vuodessa)
25 € Jäsen
20 € Opiskelijajäsen
30 € Kannatusjäsen
50 € Yhteisöjäsen (Yhteisöjäsenyys on tarkoitettu TREenit! Ry:n yhteistyökumppaneille)

Saatuasi hyväksynnän jäseneksi voit suorittaa liittymismaksun sekä vuosijäsenmaksun yhdistykselle seuraavin tiedoin:

Mihin maksat:
FI47 4108 0010 3712 61
Kenelle maksat:
TREenit! Ry

Viestikenttään: Mitä maksat / oma nimesi / hintakategoria
(esim. Liittymismaksu / Martti Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen)

Jos olet uusi jäsen, saat sekä liittymis- että jäsenmaksun erillisillä laskuilla sähköpostiisi. Liittymismaksu laskutetaan heti, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt sinut jäseneksi. Jäsenmaksut laskutetaan kerran vuodessa, kun vuosikokous on päättänyt maksun suuruudesta. Maksun jälkeen saat edut käyttöösi heti.

HUOM! Uinuva jäsenyys 2020 alkaen
Uinuvan jäsenen tiedot säilyvät jäsenrekisterissä ja jäsenkirjelistalla, mutta hän ei voi hyödyntää jäsenetuja. Uinuvaa jäsenyyttä haetaan sähköpostitse perustelemalla lyhyesti miksi ei koe tarvetta maksaa vuosijäsenmaksua ja hyödyntää jäsenetuja, esim. työt/asuminen toisella paikkakunnalla, opiskelu, muuttunut elämäntilanne. Uinuva jäsen voi koska tahansa aktivoida jäsenetunsa uudelleen laittamalla meille sähköpostia ja maksamalla vuosijäsenmaksun.

Jos jäsenmaksua ei makseta muistutuksesta huolimatta tai haeta uinuvaa jäsenyyttä eräpäivään mennessä, jäsenyys päättyy ja jäsen erotetaan. Erotetun jäsenen tulee hakea jäsenyyttä uudestaan lomakkeella ja maksaa jäsenmaksun lisäksi myös liittymismaksu (25 €).

Jäsenedut

 • Aamutunnit Tampereella jäsenhinnoin
  Aamutunnit 2022: maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9:30-11:00, paikassa: Liikelaituri, Yliopistonkatu 58, 33100 Tampere.
  Katso aikataulu kalenterista. Viikon TREenit julkaistaan myös somessa joka sunnuntai ja löydät ne myös Instagramin highlighteista, kohdasta Viikon TREeenit!
  Ajantasaiset hinnat löydät täältä.
 • Työpajat sekä Helsingin ja Turun aamutunnit
  Osallistuminen TREenit! Ry:n järjestämiin työpajoihin jäsenhinnoin. Lisäksi osallistuminen myös Helsingin Tanssille ry:n sekä Turku Dansart ry:n järjestämille aamutunneille ja työpajoihin heidän jäsenhinnoillaan.
 • Tapahtumat ja festivaalit:

  > Etuja kesällä ainakin seuraaviin tanssifestivaaleihin: Nytke -nykytanssifestivaali Tampereella, Dance Off -festivaali Tampereella, Tehdas tanssii -festivaali Hämeenlinnassa!
  > HUIKEA EARLY BIRD -tarjous elokuun kesäkurssille Tampereen Teatterikesän festivaaliviikolla 1.-7.8.2022, lisätietoa tästäkin vielä kevään aikana!

 • Jäsenkirje:

  Kuukausittain lähetettävä jäsenkirje, jossa jaamme ajankohtaista tietoa sekä tiedotamme yhdistyksen asioista. Jäsenkirjeessä kuulet tulevista tapahtumista, ilmoittautumisista ja muista mahdollisuuksista (kuten opettajahaun aukeamisesta) ennen muita. Jäsenkirje lähetetään sähköpostitse joka kuun toisena keskiviikkona.

 • Muita jäsenetuja:

  > Tuulikki Lankio tarjoaa TREenit! Ry:läisille 3×60 min hieronnat yhteishintaan 120 € (Norm 55 €/tunti)
  > Dance Fysio Anni Laitinen tarjoaa kaikille TREenit! ry:n jäsenille -10% hieronnasta sekä uusille asiakkaille -10% ensimmäisestä fysioterapiakäynnistä.

Tietosuojaselosteen löydät täältä.