TREenit! Ry hakee toista TREenitalkkaria Liikelaiturin aamutuntien järjestämisavuksi syyskaudelle 2021. Avoimen haun kautta valitut TREenitalkkarit ottavat hoitaakseen omiin aikatauluihinsa sopivat vuorot aamutuntikalenterista, vastaavat itsenäisesti kyseisillä tunneilla käytännön järjestelyistä (kuten ovien avaus, opettajan tekninen avustaminen tarvittaessa, nimilistat) ja TREenaa vastineeksi kyseisillä tunneilla veloituksetta!

Treenitalkkarina pärjää kuka tahansa vastuuntuntoinen TREenit! ry:n jäsen, joka pitää kiinni sovituista vuoroista ja häneen saa helposti yhteyden puhelimitse. Mitään erityistaitoja TREenitalkkarius ei vaadi – TREenit! ry:n hallitus opastaa ja perehdyttää kaikkeen tarvittavaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Aisaparina hommassa jatkaa toinen TREenitalkkari viime keväältä. Hakijan on oltava TREenit! Ry:n jäsen ja jäsenmaksu vuodelle 2021 tulee olla maksettu.

Haku on auki 15.8.2021 asti tai niin kauan kunnes sopiva TREenitalkkari löytyy.

Tule TREenitalkkariksi Liikelaiturin aamutunneille ja TREenaa ”työvuorosi” maksutta!

Hakulomakkeen löydät seuraavan linkin takaa: https://forms.gle/9WByFkhSidMcm6LW9

Mikäli sinulla on kysyttävää TREenitalkkarin pestistä tai hausta, laita viestiä hallitukselle sähköpostitse treenitry@gmail.com. Jos haluat tarkastella valittavissa olevia TREenivuoroja, syksyn aamutuntikalenterin löydät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s