TREenit! ry:n suosittu kesäkurssi järjestetään jälleen elokuun ensimmäisellä viikolla, 1.-5.8.2022. Ohjaamassa on huikeita luovan liikkumisen ammattilaisia kotimaisen parkourin uranuurtajalta Parkour Akatemialta sekä ennakkoluulottoman yrittäjäparin huikeaan nousukiitoon lähteneeltä trikkaussalilta LegendTrick Gymiltä.

Luvassa on upea viikko monipuolista, ajattelua haastavaa liikkumista erilaisissa ympäristöissä sekä mahdollisuus kokeilla uutta ja oppia trikkauksen ja parkourin huippunimiltä. Kesäkurssin ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 1.6.2022 kello 08:00. Mukaan mahtuu kaksitoista ensimmäisenä paikkansa lunastanutta.

Voit lukea lisää kurssin sisällöstä sekä tallentaa sivun ilmoittautumislinkkiä varten työpajan sivulta, täältä näin. Seuraa työpajan tiedotusta somekanavillamme ja tsekkaa itsesi sisään työpajan Facebook-tapahtumaan jo nyt!

Odotamme viikkoa innolla, sillä on uskomattoman hienoa päästä viimein yhteistyöhön LegendTrick Gymin ja Parkour Akatemian kanssa paitsi siksi, että sieltä löytyy huikeita tekijöitä, myös siitä onnenpotkusta, että molemmat ovat paikallisia vaikuttajia.

Laita itsellesi muistutus kalenteriin ilmoittautumisen avautumisesta, sillä paikkoja kurssille on vain kaksitoista!
Ps. Jäsenten ilmoittautuminen on jo meneillään – ilmoittautumislinkin löydät toukokuun jäsenkirjeestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s