Opettajahaku tulevalle TREenikaudelle, ammattilaisten aamutunneille 2022-2023, on nyt avattu! TREenitunnit järjestetään syksyllä 2022 viikoilla 33–41 ja 43–49  maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9:30-11:00, poislukien arkipyhäpäivät. Hakuaikaa on 31.5. saakka.


Aiempina vuosina meiltä on toivottu paljon nykytanssia, barrea, äänenkäyttöä/-huoltoa, musikaalirepertuaaria, akrobatiaa sekä näyttelijäntyön kursseja ja tunteja. Syksylle 2022 on suunnitteilla pidempiä opetusjaksoja, joten olemme kiinnostuneita mahdollisuudestasi työskennellä pidempiä jaksoja aamutreeniopettajana.

Haemme opettajia Tampereella pidettäville aamutreenitunneille syys- ja kevätkausille 2022–2023.Etsimme opettajia ja taiteilijoita ensisijaisesti Pirkanmaan alueelta, mutta myös ulkopaikkakuntalaiset opettajat voivat hakea. Huomaathan, että emme korvaa matka- ja asumiskustannuksia. Haemme kaikenlaisten esittävien taiteiden TREenituntien opettajia (esim. tanssi, teatteri, sirkus, musiikkiteatteri, draama).

Tarjoa rohkeasti erilaisia tuntikokonaisuuksia! Myös työpajaideoita otetaan ilolla vastaan.

TREenit! Ry:n jäsenistö koostuu kaikista esittävän taiteen ammattilaisista. Etsimme opettajiksi henkilöitä, jotka ovat motivoituneita tarjoamaan monipuolista TREenisisältöä Pirkanmaan alueen tanssin, teatterin, musiikkiteatterin ja sirkuksen ammattilaisille. Haluamme tarjota jäsenille ja muille ulkopuolisille osallistujille lisätyökaluja omaan työhön sekä viikoittaisen TREenimahdollisuuden oman työkunnon ja -hyvinvoinnin ylläpitoon.

TREenit! Ry:n jäsenistö koostuu kaikista esittävän taiteen ammattilaisista. Etsimme opettajiksi henkilöitä, jotka ovat motivoituneita tarjoamaan monipuolista TREenisisältöä Pirkanmaan alueen tanssin, teatterin, musiikkiteatterin ja sirkuksen ammattilaisille. Haluamme tarjota jäsenille ja muille ulkopuolisille osallistujille lisätyökaluja omaan työhön sekä viikoittaisen TREenimahdollisuuden oman työkunnon ja -hyvinvoinnin ylläpitoon.

TREenit! Ry:n jäsenistö koostuu kaikista esittävän taiteen ammattilaisista. Etsimme opettajiksi henkilöitä, jotka ovat motivoituneita tarjoamaan monipuolista TREenisisältöä Pirkanmaan alueen tanssin, teatterin, musiikkiteatterin ja sirkuksen ammattilaisille. Haluamme tarjota jäsenille ja muille ulkopuolisille osallistujille lisätyökaluja omaan työhön sekä viikoittaisen TREenimahdollisuuden oman työkunnon ja -hyvinvoinnin ylläpitoon.

TREenitunnit järjestetään syksyllä 2022 viikoilla 33–41 ja 43–49 maanantaisin ja keskiviikkoisin 9:30-11, poislukien arkipyhäpäivät. HUOM! Syyslomaviikolla 42 TREenit! Ry ei järjestä aamutreenitoimintaa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lähetä meille kuvaus pitämäsi tunnin sisällöstä sekä lyhyt esittely työhistoriastasi (max. 5 lausetta) viimeistään 31.5.2022 tällä lomakkeella. Tuntiopettajan korvaus on 70 € / 90 min. Työn voi tehdä palkkasuhteessa TREenit! Ry:hyn tai voit laskuttaa palkkion. Tunnit järjestetään Pirkanmaan Tanssin Keskuksen esitys- ja harjoitustila Liikelaiturilla Tampereella osoitteessa Yliopistonkatu 58 D.

Opettajavalinnat tehdään kesäkuun 2022 aikana. Myös kevään 2023 alustavia suunnitelmia tehdään kesän 2022 aikana. Hae siis mukaan meille työntekijäksi vaikka et pystyisi vielä syksyllä tunteja pitämään. Myös työpajaehdotuksia otetaan ilolla vastaan!

Laita hakemuksesi tulemaan, odotamme innolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s