Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 7.3. hybridinä Liikelaiturin salissa ja Zoom-alustalla. Uusi hallitus järjestäytyy ensi viikolla, minkä jälkeen pääsemme tutustumaan vuoden 2022 hallituksen jäseniin lisää ja avaamaan vastuualueiden jakautumista.

Nelli Ojapalo jatkaa puheenjohtajana.

Uudessa hallituksessa kaudella 2022 toimivat varsinaisina jäseninä Nelli Ojapalo, joka valittiin yksimielisesti jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana, sekä Venla ManninenOona Leinonen ja uutena kasvona Emma Heinonen. Lisäksi varajäseniksi hallitukseen valittiin Ringa AflatuniInna TähkänenNiina RajaniemiKlaara Haapanen sekä uutena varajäsenenä aloittava Linda Kuha.

”Uusi hallitus saatiin muodostettua ja odotan innolla tulevan kauden työskentelyä valittujen henkilöiden kanssa.” sanoo Ojapalo, ja jatkaa hallituksen terveisiä seuraavasti: ”Luvassa on valoisampi kevät koronakurimuksen jälkeen ja itse odotan innolla, että pääsemme toteuttamaan toimintasuunnitelmassa listattuja tavoitteita ja tapahtumia!

”Muistattehan, että yhdistys on juuri niin aktiivinen ja äänekäs kuin on se jäsenistökin, joten muistakaa olla yhteydessä meihin pitkin vuotta; kyselkää, ehdottakaa ja ilahduttakaa meitä viesteillänne! Hallitus työskentelee jäsenistöään ja muita alueen esittävän taiteen ammattilaisia kuunnellen ja teitä varten. Tavoitteenamme on järjestää juuri sellaista toimintaa, joka kiinnostaa ja innostaa teitä. Mikäli siis nyt jo polttelee jokin tietty genre, praktiikka tai aihe, niin ehdotuksia syksyn aamutuntitreenien sisällöiksi otetaan mieluusti vastaan. Pyrimme toteuttamaan toiveita niissä määrin kuiin se on mahdollista.

”Nähdään TREeneissä ja työpajoissa kuluvan vuoden aikana. Muistakaa nykäistä hihasta ja antaa palautetta, vain sillä tavoin voimme kehittyä yhä vain yhteisöllisemmäksi esittävien taiteiden yhdistykseksi Pirkanmaalla. Rauhaa, lämpöä ja valoa kevääseen!”

Lähetä meille sähköpostia: treenitry@gmail.com
Laita viestiä tekstarilla tai WhatsAppissa: 044 9835557
tai soita – päivystys tiistaisin klo 9:00-12:00
Vastaamme aktiivisesti myös somessa @treenitry – Seuraa ja ole yhteydessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s