TREenit! Ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tänä vuonna maanantaina 7.3.2022 hybridinä, Liikelaiturilla sekä Zoom-yhteydellä. Jäsenille on helmikuussa lähetetty sähköpostitse kutsu, josta löytyy vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022.

Toivomme kaikkia jäseniä liittymään mukaan kasvotusten tai etänä, sillä jokaisella jäsenellä on tärkeä merkitys yhdistyksessämme ja jokaisella mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksemme uuden vuoden ja tulevaisuuden toimintaan.

Jäseniä toivotaan sankoin joukoin mukaan kokoukseen, sillä jokaisella jäsenellä on tärkeä merkitys yhdistyksessämme ja Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksemme kuluvan vuoden ja tulevaisuuden toimintaan.

Vuosikokous järjestetään tänä vuonna maanantaina 7.3.2022 Liikelaiturilla sekä Zoom-yhteydellä. Linkki etäkokoustamiseen löytyy sähköpostistasi. Mikäli tarvitset linkin uudelleen, laitathan meille viestiä sähköpostitse treenitry@gmail.com! 

Kokouksessa valitaan muun muassa tulevan toimintakauden hallitus ja puheenjohtaja sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Tarvitsemme kokouksessa jäsentemme ääniä luomaan yhteisiä tavoitteita ja tekemään tärkeitä päätöksiä. Jäsenet myöntävät hallitukselle vastuuvapauden ja näin kokouksessa toivottavasti olisi runsaasti myös hallituksen ulkopuolisia jäseniä.

Vuosikokous kestää n. yhden tunnin ja suoraan vuosikokouksen jälkeen pidetään uuden hallituksen järjestäytymiskokous.

Mikäli hallitustyöskentely kiinnostaa, voit jäsenenä asettua ehdolle uutta hallitusta muodostettaessa. Hallituslaiset mm. saavat treenata ilmaiseksi aamutunneilla ja yhdessä edistävät ja mahdollistavat toiminnan toteutumisen ja jatkumisen. Kiinnostaisiko Sinua hallitustoiminta hyvässä porukassa tai onko sinulla kysymyksiä hallitustoiminnasta? Lähetä kiinnostuksesi tai kysymyksesi esimerkiksi sähköpostitse: treenitry@gmail.com tai kysy mitä tahansa muuta kanavaa käyttäen. 

Lämpimästi tervetuloa myös tunneille ja työpajoihin, joita on nykyään laidasta laitaan kaikille esittävien taiteen ammattilaisille, ja toivottavasti näemme sankoin joukoin myös vuosikokouksessa – livenä tai etänä!

TREenit! Ry:n hallituksen puolesta

Nelli Ojapalo
pj.


KUTSU

TREenit! Ry:n jäsenille

TERVETULOA TREenit! Ry:n VUOSIKOKOUKSEEN!

Aika: maanantai 7.3.2022 klo: 10:00-n.11:00

Paikka: Liikelaituri,Yliopistonkatu 58, 33100 Tampere ja etäyhteys Zoom

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s