TREenit! ry:n kesäkurssina 2021 päästään nauttimaan countertekniikan työpajasta, jota ohjaa Jussi Nousiainen. Elokuun ensimmäisen viikon aamutunneilla tutustutaan Countertekniikkaan ja orientoidutaan ottamaan haltuun liikejärjestelmän tarjoamia työkaluja, joiden avulla liikettä tutkitaan tarkemmin iltapäivän työpajassa. Työpajaan ja aamutunneille on mahdollista ilmoittautua myös erikseen.

Kurssi järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa, Tampereen keskustassa, maanantaista perjantaihin, 2.-6. elokuuta. Kurssi kuuluu osaksi Tampereen Teatterikesän muuta ohjelmistoa, joten luvassa on jälleen herkullisia esittävien taiteiden kohtaamisia ja ammatillista tiedon vaihtoa.

Läsnäoleva keho – liikkuva mieli

”Työpajassa tutkitaan kehon modaliteetteja, esittämistä, läsnäoloa ja mielen tähän hetkeen juurruttamista aamutunneilla tutuksi tulleiden käsitteiden kautta. Työpaja keskittyy pohtimaan esiintymistä ja esittäjyyttä läsnäolevana kehona ja liikkuvana mielenä dialogissa itsen, tilan ja toisten läsnäolijoiden kanssa. Työskentely tapahtuu yksilöinä, yhdessä, pareina, pienissä ryhmissä ja ryhmänä erilaisten tehtävien ja pelien kautta sekä havaintojen ja keskutelujen myötä nousseiden ideoiden ja ajatusten pohjalta.

Osanottajia kehotetaan tuomaan mukanaan lause tai mietelmä, sanoiksi puettu ajatus tai väittämä työmateriaaliksi.”

Ajankohta: 2.-6.8.2021, aamutunnit 10:00-11:30, työpaja 12:30-15:00 päivittäin
Paikka: Tanssistudio Razzmatazz, Aleksis Kiven katu 18, Tampere. 4.krs

Ilmoittautuminen: Countertekniikka – Jussi Nousiainen

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella sekä työpajaan että Nousiaisen aamun TREenitunneille. Hinta määräytyy valitsemasi tuntikokonaisuuden mukaan. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme vahvistuksen sekä maksutiedot sähköpostiisi. Maksamalla ilmoittautumisesi mukaisen kurssimaksun vahvistat paikkasi tunneilta!

Huom! PTK:n jäsen – ilmoittautuminen sähköpostiin tulleen linkin kautta.


Tämänhetkisen tiedon ja ohjeistusten mukaan kurssin osallistujamäärää ei tarvitse rajoittaa. Seuraamme kuitenkin tarkasti muuttuvia ohjeita ja toteutamme kurssin kaikkien turvallisuutta vaalien. Kurssitiloissa on tarjolla desinfiointiainetta ja muuta oleskelua tilassa kurssin aikana on rajoitettu. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Työpajan peruutusehdot:
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 19.7.2021 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan/veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi 26.7.2021 tai myöhemmin, osallistumismaksu palautetaan ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.

Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai vallitseva koronatilanne pakottaa muuttamaan suunnitelmia. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!


Työpajaviikko Facebookissa: Läsnäoleva keho – liikkuva mieli; Jussi Nousiaisen Countertekniikan työpaja Tampereella!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: treenitry[at]gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s