Tanssin kentällä vallitseva täydellisyydenhakuisuus ei ole kestävää. Haluan ehdottaa tilaa ja aikaa epävarmuuksien, pettymysten, häpeän, lamaantumisen, naurun ja jopa pelon taakse piiloutuvan mokan tutkimiselle.

Tervetuloa aamutunneilla viikolla 42:
Ma 12.10. klo 9:30–11
Ke 14.10. klo 9:30–11
Pe 16.10. klo 9:30–11

Mokalaboratorio tutkii epäonnistumisen rakenteita kehollisesti, hahmottaen mokaa tapahtumana ja konseptina kehosta kohti yhteiskuntaa. Työskentelemme improvisaation keinoin uteliaisuuden ja kollektiivisen älykkyyden (tai älyttömyyden) johdattelemina. Tilan fasilitaattorina tarjoan tehtävälähtöisiä tilanteita, joiden avulla voidaan lähestyä mokaamisen kompleksisuutta, yllätyksellisyyttä ja potentiaalia.

Inka Pohjonen on Liikelaiturin syksyn 2020 house taiteilija. Työskentelyjakson aikana hän fasilitoi Mokasimulaattori projektia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s