TREenit! Ry järjestää joulukuussa suuren suosion saaneen Open Stage -tapahtuman jälleen perjantaina 2.6.2023 klo 19 alkaen. Nyt haemme esityksiä tapahtumaan, joka järjestetään Liikelaiturilla (Yliopistonkatu 58 D, Tampere).

Tuo taiteesi nähtäväksi matalalla kynnyksellä! Open Call on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville. Esiintyjille maksetaan pieni harjoituskorvaus 25,28 e/henkilö.

Voit hakea mukaan work-in-progress teoksella, demo-esityksellä, uudella kokeilulla tai muunlaisella esityskonseptilla, joka on kestoltaan 1–10 minuuttia. Esitykset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan otetaan noin 10 esitystä.

Haemme esittävän taiteen esityksiä, kuten tanssi, sirkus tai muu näyttämötaide. Esitys voi olla muodoltaan mitä tahansa, esimerkiksi tanssisoolo, laulu, video, monologi, stand-up, runonlausunta, improvisaatio. Yhden esiintyjän on mahdollista olla mukana vain yhdessä esityksessä. Esityksessä voi olla maksimissaan 2 esiintyjää. Tarjoamme yksinkertaisen esitystekniikan, eli yleisvalaisun ilman muuttuvia valotilanteita.

Huomioita esityksen suunnitteluun:

-Tilaan rakennettava katsomo sijaitsee kahdella seinustalla.
-Esityksessä on mahdollista käyttää kapulamikrofonia.
-Tila on matala, mikä rajoittaa erityisesti joidenkin sirkuslajien toteuttamista.

TREenit! Ry tarjoaa yhdessä Pirkanmaan Tanssin Keskuksen kanssa esityksellesi esiintymispaikan, yleisön sekä mahdollisuuden saada palautetta. Esiintymällä tuet myös yhdistyksen toimintaa. 

Hae mukaan tapahtumaan täyttämällä lomake:

Lomakkeessa tarvittavat tiedot:

-esiintyjien nimet
-esityksen kesto
-valokuva ja kuvaajan nimi
-esityksen kuvaus (käytetään markkinoinnissa)
-tekniset tarpeet

Lisätiedot ja kysymykset: treenitopenstage@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s