TREenit! Ry hakee kahta TREenitalkkaria aamutuntien järjestämisavuksi kevätkaudelle 2023. Avoimen haun kautta valitut TREenitalkkarit ottavat hoitaakseen omiin aikatauluihinsa sopivat vuorot aamutuntikalenterista, vastaavat itsenäisesti kyseisillä tunneilla käytännön järjestelyistä (kuten ovien avaus, opettajan tekninen avustaminen tarvittaessa, nimilistat) ja TREenaa vastineeksi kyseisillä tunneilla veloituksetta!

TREenitalkkari on luotettava tyyppi, joka pitää kiinni sovituista vuoroista ja häneen saa helposti yhteyden puhelimitse.

Mitään erityistaitoja TREenitalkkarius ei vaadi – TREenit! ry:n hallitus opastaa ja perehdyttää kaikkeen tarvittavaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Jos olet toiminut tehtävässä aiemmin, sinun tulee hakea TREenitalkkariksi uudelleen.

Hakijan on oltava TREenit! Ry:n jäsen ja jäsenmaksu vuodelle 2022 tulee olla maksettuna. Vuoden 2023 jäsenmaksut tulevat maksuun vuosikokouksen jälkeen.

Haku on auki 30.1.2021 asti tai niin kauan kunnes sopiva TREenitalkkari löytyy. Laita hakemuksesi heti, sillä valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää TREenitalkkarin pestistä tai hausta, laita viestiä hallitukselle sähköpostitse treenitry@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s