TREenit! Ry on päättänyt perua aamutunnit sekä muun tarjoamansa toiminnan seuraavalta kahdelta viikolta Suomen hallituksen ja THL:n antamien suositusten perusteella. Haluamme toimia vastuullisesti ja ehkäistä osaltamme viruksen leviämistä.

 
Seuraavalta kahdelta viikolta peruuntuvat seuraavat tapahtumat:
ma 16.3. MD Lab / Samuli Roininen
ti 17.3. Nykybaletti / Petra Porspakka
ke 18.3. Contemporary Jazz / Joel Alalantela
pe 20.3. Kehonhuolto / Suvi-Maria Helin
ma 23.-pe 27.3. Haihara-residenssitaiteilija / Kristina Norri-Seuranen
 
Loppukevään muiden tuntien ja suunniteltujen työpajojen osalta päätökset tehdään lähiviikkojen aikana. Seuraamme korona-tilanteen kehittymistä ja tiedotamme jatkotoimista sen mukaisesti. Pahoittelemme äkillisestä perumisesta aiheutuvaa haittaa ja toivomme, että loppukevään aamutunti- ja kurssitarjonta pystytään pitämään ennalta sovitusti.
LISÄKSI! Kevään 2020 aikana ostettujen 5  ja 10 x korttien voimassaoloaikaa on jatkettu syyskauden 2020 loppuun asti. Mikäli siis nyt jää käyttämättä kertoja, voit käyttää lunastamasi kortin syyskaudella loppuun.
Jotta myös jotain positiivista, niin käy täyttämässä tästä jäsenkyselymme ja osallistut kahden 5 x kortin arvontaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s