Lotta Kaarla
puheenjohtaja

Olen Lotta,
tamperelaistunut tanssin sekatyöläinen ja minun mottoni on: ”Tanssi kuuluu kaikille”. TREenit! Ry:ssä toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan yhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Minun mielestä yhdessä tekemällä saavutamme parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Yhdessä tekeminen on minusta myös hauskempaa ja toivotankin kaikki rohkeasti TREenaamaan!

RUG_oma1_AnnikaMiettinen_MV

Nelli Ojapalo
rahastonhoitaja

Olen Nelli,
tamperelaistunut esittävien taiteiden ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelance taiteilijana erilaisissa produktioissa ja kollektiiveissa Tampereella ja Riihimäellä. Palatessani vasta valmistuneena tanssijana kesällä 2017 Tampereelle, koin, että minut otettiin lämpimästi ja avosylin vastaan. Suuri syy siihen oli TREenit! ry:n mahdollistama esittävien taiteiden super-aktiivinen ammattilaisten yhteisö.
Siksi onkin hienoa päästä tekemään töitä sen eteen, että tämänkaltainen toiminta Pirkanmaalla jatkuu, uudistuu ja kasvaa. Lupaan ottaa kaikki uudet ja vanhat tutut ilolla, molemmat kädet levitettyinä vastaan. Yhteisössä on voimaa!

Oona Leinonen
sihteeri

Olen Oona,
ja toimin tällä hetkellä freelancerina opettaen ja työskennellen erilaisten taiteellisten projektien parissa. Tanssissa ja taiteessa minua kiinnostavat erityisesti yhteisöllisyys, vuorovaikutus, sekä taide itsessään vaikuttamisen keinona. Nämä ovat myös asioita, joiden vuoksi olen mukana TREenit! Ry:n toiminnassa. TREenit! Ry:n hallituksessa toimin sihteerinä kehittäen ja oppien myös itse erilaisten vastuutehtävien kautta yhdistyksen toimintaa. Koen TREenit! Ry:n kiinnostavaksi ja tärkeäksi väyläksi edesauttaa ja tukea tanssintaiteen toimintaa Pirkanmaalla, sekä luoda vuorovaikutusta sekä yhteistyömahdollisuuksia tanssitaiteen ja muiden taiteen osa-alueiden välille.

kasvokuva20

Klaara Haapanen
varasihteeri

Olen Klaara,
ammattitanssija ja esittävien taiteiden monitoimija. Teen töitä opettajana sekä esiintyjänä erilaisissa tanssi- ja teatteriproduktioissa. Taide antaa minulle keinoja tutkia, ilmaista ja kokea asioita maailmasta ja ihmisyydestä. TREenit! ry:llä on tärkeä tehtävä tarjota esittävien taiteiden ammattilaisille yhteisöä ja ammattitaidon ylläpito- ja kehitysmahdollisuuksia, ja siksi haluan osaltani tukea toimintaa.

87093014_2929370850435099_4682148229683347456_o

Joel Alalantela
tiedotustiimiläinen

Olen Joel,
Sastamalassa asusteleva tanssitaiteilija ja toimin tällä hetkellä koreografina, tanssijana ja tanssinopettajana. Valmistuin tanssijaksi Tampereen Konservatoriosta vuonna 2012 ja olen toiminut siitä lähtien aktiivisesti taidekentällä nykytanssi teoksista musikaaleihin. Olen työskennellyt tanssijana mm. erilaisissa musikaaleissa ja tanssiryhmissä. Viimeisimmät teokset, Cape Mosaic (Tampere 2020), Tanssiteatteri MD, Secunda Prattica (Tampere 2020), Tanssiteatteri MD, Tanssiva Muumilaakso (Tampere 2020), Oulun Teatteri, Peppi Pitkätossu Musikaali (Oulu 2019), Oulun Teatteri, My Fair Lady (Oulu 2018), Välitila, nykytanssiteos (Oulu 2017), Becoming Monsters nykytanssiteos, koreografin assistentti (Oulu 2017). Osaamisalueeni pohjautuu nykytanssiin, jazztanssiin sekä showtanssiin tekniikoihin.

WhatsApp Image 2020-04-05 at 17.38.18

Hanna Kahrola
varapj

Olen Hanna,
Tampereella asuva tanssin tekijä. Työskentelen tanssitaiteen parissa mielelläni kollektiivisisesti ja vuorovaikutteisesti ja taiteessani tutkin varsinkin ihmisyyttä koskevia ongelmia. TREenit! Ry:ssä voin vaikuttaa esittävien taiteiden ammattilaisuuden edistämiseen ja olla vapaan kentän ammattilaisenakin osa alueellista ammattilaisten yhteisöä. Tällä hetkellä toimin TREenit! Ry:ssä hallituksen varapuheenjohtajana.

Niina Rajaniemi
tiedotustiimiläinen

Olen Niina,
toimin Tampereella tanssitaiteilijana, koreografina ja tanssinopettajana tanssi- ja esitystaiteen aloilla. Olen tanssinut monien koreografien teoksissa, opettanut ympäri Tamperetta eri tanssikouluissa, tanssinut musikaaleissa sekä toiminut monissa produktioissa  koreografina.  Perustettuani Rajaniemi Collectiven 2017, olen keskittynyt lähes täysipäiväisesti taiteelliseen työskentelyyn. Haluan omalla työpanoksellani edistää TREenit! Ry:n toimintaa ja olla tukemassa esittävän taiteen ammattilaisia kentällä.

Salla Juntunen
tiedotustiimiläinen

Olen Salla,
valmistuin tanssijaksi Tampereen Konservatoriolta vuonna 2006. Sen jälkeen olen ehtinyt mm. opiskella merkonomiksi. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla Tampereen Messuilta ja asun väliaikaisesti lapissa, Ivalossa. Olen ollut TREenit! Ry:n jäsen vuodesta 2014. Olen tehnyt yhdistyksen hallituksessa monenlaista ja tällä hetkellä mm. kirjoittelen jäsenistölle jäsenkirjeitä 🙂 TREenit! Ry edustaa maailmassa pehmeitä arvoja, yhteisöllisyyttä, luovuutta ja on voittoa tavoittelematon yhdistys ja tärkeintä, se on syntynyt tarpeesta. Koen tärkeäksi olla mukana toiminnassa, joka osaltaan mahdollistaa, auttaa ja vie eteenpäin esittävien taiteiden toimintaa ”mansessa”.

 

Niina Kastari
vararahastonhoitaja

Olen Niina,
huittislainen, Tampereellakin työskentelevä tanssin ammattilainen; opetan ja teen tanssijan työtä. Tanssi on minulle keskeinen olemisen, ilmaisun ja vuorovaikutuksen tapa ja myös tärkeä kehollisuuden vaalimisen muoto. TREenit! Ry on tarjonnut minulle arvokkaita ammatillisen jakamisen ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Haluan edistää tätä toimintaa omalla panoksellani yhdistyksen hallituksessa.