Lotta Kaarla

Olen Lotta,
tamperelaistunut tanssin sekatyöläinen ja minun mottoni on: ”Tanssi kuuluu kaikille”. TREenit! ry:ssä toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan yhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Minun mielestä yhdessä tekemällä saavutamme parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Yhdessä tekeminen on minusta myös hauskempaa ja toivotankin kaikki rohkeasti TREenaamaan!

IMG_1944

Nelli Ojapalo

Olen Nelli,
tamperelaistunut esittävien taiteiden ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelance taiteilijana erilaisissa produktioissa ja kollektiiveissa Tampereella ja Riihimäellä. Palatessani vasta valmistuneena tanssijana kesällä 2017 Tampereelle, koin, että minut otettiin lämpimästi ja avosylin vastaan. Suuri syy siihen oli TREenit! ry:n mahdollistama esittävien taiteiden super-aktiivinen ammattilaisten yhteisö.
Siksi onkin hienoa päästä tekemään töitä sen eteen, että tämänkaltainen toiminta Pirkanmaalla jatkuu, uudistuu ja kasvaa. Lupaan ottaa kaikki uudet ja vanhat tutut ilolla, molemmat kädet levitettyinä vastaan. Olen TREenit! ry:n hallituksen uunituore jäsen ja toimin oikeana kätenä rahastonhoitajalle ja sihteerille. Yhteisössä on voimaa!

Salla Juntunen

Olen Salla,
valmistuin tanssijaksi Tampereen Konservatoriolta vuonna 2006. Sen jälkeen olen ehtinyt opiskella merkonomiksi. Tällä hetkellä teen projektiassistentin töitä Tampereen Messut Oy:ssä. Olen ollut TREenit! ry:n jäsen vuodesta 2014 ja juuri alkavan kauden toimin yhdistyksen rahastonhoitajana. TREenit! ry edustaa maailmassa pehmeitä arvoja, yhteisöllisyyttä, luovuutta ja on voittoa tavoittelematon yhdistys ja tärkeintä, se on syntynyt tarpeesta. Minusta on tärkeää olla mukana tällaisessa toiminnassa joka osaltaan mahdollistaa ja vie eteenpäin esittävien taiteiden toimintaa ”mansessa”.

Tuija Touhunen

Olen Tuija,
ja olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Helsingin Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun yksiköstä vuonna 2016. Tällä hetkellä toimin freelancerina tanssin- ja esittävän taiteen kentällä Pirkanmaan alueella opettaen ja työskennellen taiteellisesti ja kollektiivisesti ryhmissä. Etsin mahdollisuuksia toimia monipuolisesti taiteen edistämiseksi ja sen vuoksi olen myös mukana Treenit ry:n toiminnassa.

Alli Mattila

Olen Alli,
nykytanssija ja puheviestinnän opiskelija kotoisin Riihimäeltä. Valmistuin nykytanssijaksi Outokummun tanssin koulutuksesta keväällä 2017, minkä jälkeen olen työskennellyt erilaisissa esittävän taiteen projekteissa lähinnä Etelä-Suomessa. Taiteilijana olen kiinnostunut erilaisista yhteistoiminnallisuuden muodoista ja kollektiivisestä tekemisestä. Sen vuoksi myös toiminta TREenit! ry:n hallituksessa veti puoleensa – haluan olla osana mahdollistamassa tilaa harjoitella, toimia ja tutkia esittäviä taiteita yhdessä. Hallituksessa hoidan muiden hallituslaisten kanssa kaikkia käytännön järjestelyjä ja keskityn erityisesti yhdistyksen viestintä- ja tiedotuspuoleen yhdessä Oonan kanssa.

Oona Leinonen

Olen Oona,
ja toimin tällä hetkellä freelancerina opettaen ja työskennellen erilaisten taiteellisten projektien parissa. Tanssissa ja taiteessa minua kiinnostavat erityisesti yhteisöllisyys, vuorovaikutus, sekä taide itsessään vaikuttamisen keinona. Nämä ovat myös asioita, joiden vuoksi olen mukana TREenit ry:n toiminnassa. TREenit ry:n hallituksessa toimin tiedotustiimissä kehittäen ja oppien myös itse erilaisten vastuutehtävien kautta yhdistyksen toimintaa. Koen TREenit ry:n kiinnostavaksi ja tärkeäksi väyläksi edesauttaa ja tukea tanssintaiteen toimintaa Pirkanmaalla, sekä luoda vuorovaikutusta sekä yhteistyömahdollisuuksia tanssitaiteen ja muiden taiteen osa-alueiden välille.

Hanna Kahrola
varapuheenjohtaja

Olen Hanna,
tanssi on minulle keino vaikuttaa maailmaan: ilmaista ajatuksiani ilman sanoja ja yrittää ymmärtää ympäröivää maailmaa ja ihmistä. Tanssiessa voin kokea vapautta, tasavertaisuutta ja oivaltamista. Toimin tanssitaiteilijana moninaisissa tehtävissä enimmäkseen Tampereella ja myös valtakunnallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Teen omaa taidetta yleensä työryhmissä, organisoin tanssialan toimintaa ja tapahtumia, koulutan aikuisia tanssin parissa ja tanssin yhdessä muiden kanssa erilaisissa yhteisöissä. Tällä hetkellä toimin yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana.