Lotta Kaarla

Olen Lotta,
tamperelaistunut tanssin sekatyöläinen ja minun mottoni on: ”Tanssi kuuluu kaikille”. TREenit! Ry:ssä toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan yhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Minun mielestä yhdessä tekemällä saavutamme parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Yhdessä tekeminen on minusta myös hauskempaa ja toivotankin kaikki rohkeasti TREenaamaan!

IMG_1944

Nelli Ojapalo
rahastonhoitaja

Olen Nelli,
tamperelaistunut esittävien taiteiden ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelance taiteilijana erilaisissa produktioissa ja kollektiiveissa Tampereella ja Riihimäellä. Palatessani vasta valmistuneena tanssijana kesällä 2017 Tampereelle, koin, että minut otettiin lämpimästi ja avosylin vastaan. Suuri syy siihen oli TREenit! ry:n mahdollistama esittävien taiteiden super-aktiivinen ammattilaisten yhteisö.
Siksi onkin hienoa päästä tekemään töitä sen eteen, että tämänkaltainen toiminta Pirkanmaalla jatkuu, uudistuu ja kasvaa. Lupaan ottaa kaikki uudet ja vanhat tutut ilolla, molemmat kädet levitettyinä vastaan. Yhteisössä on voimaa!

Salla Juntunen
vararahastonhoitaja

Olen Salla,
valmistuin tanssijaksi Tampereen Konservatoriolta vuonna 2006. Sen jälkeen olen ehtinyt mm. opiskella merkonomiksi. Tällä hetkellä teen projektiassistentin töitä Tampereen Messuilla. Olen ollut TREenit! Ry:n jäsen vuodesta 2014 ja juuri alkavan kauden toimin yhdistyksen vararahastonhoitajana. TREenit! Ry edustaa maailmassa pehmeitä arvoja, yhteisöllisyyttä, luovuutta ja on voittoa tavoittelematon yhdistys ja tärkeintä, se on syntynyt tarpeesta. Minusta on tärkeää olla mukana tällaisessa toiminnassa joka osaltaan mahdollistaa ja vie eteenpäin esittävien taiteiden toimintaa ”mansessa”.

Alli Mattila
tiedotusvastaava

Olen Alli,
nykytanssija ja puheviestinnän opiskelija kotoisin Riihimäeltä. Valmistuin nykytanssijaksi Outokummun tanssin koulutuksesta keväällä 2017, minkä jälkeen olen työskennellyt erilaisissa esittävän taiteen projekteissa lähinnä Etelä-Suomessa. Taiteilijana olen kiinnostunut erilaisista yhteistoiminnallisuuden muodoista ja kollektiivisestä tekemisestä. Sen vuoksi myös toiminta TREenit! Ry:n hallituksessa veti puoleensa – haluan olla osana mahdollistamassa tilaa harjoitella, toimia ja tutkia esittäviä taiteita yhdessä. Hallituksessa hoidan muiden hallituslaisten kanssa kaikkia käytännön järjestelyjä ja keskityn erityisesti yhdistyksen viestintä- ja tiedotuspuoleen yhdessä Niina Kastarin ja Niina Rajaniemen kanssa.

Oona Leinonen
sihteeri

Olen Oona,
ja toimin tällä hetkellä freelancerina opettaen ja työskennellen erilaisten taiteellisten projektien parissa. Tanssissa ja taiteessa minua kiinnostavat erityisesti yhteisöllisyys, vuorovaikutus, sekä taide itsessään vaikuttamisen keinona. Nämä ovat myös asioita, joiden vuoksi olen mukana TREenit! Ry:n toiminnassa. TREenit! Ry:n hallituksessa toimin sihteerinä kehittäen ja oppien myös itse erilaisten vastuutehtävien kautta yhdistyksen toimintaa. Koen TREenit! Ry:n kiinnostavaksi ja tärkeäksi väyläksi edesauttaa ja tukea tanssintaiteen toimintaa Pirkanmaalla, sekä luoda vuorovaikutusta sekä yhteistyömahdollisuuksia tanssitaiteen ja muiden taiteen osa-alueiden välille.

Hanna Kahrola
varasihteeri

Olen Hanna,
tanssi on minulle keino vaikuttaa maailmaan: ilmaista ajatuksiani ilman sanoja ja yrittää ymmärtää ympäröivää maailmaa ja ihmistä. Tanssiessa voin kokea vapautta, tasavertaisuutta ja oivaltamista. Toimin tanssitaiteilijana moninaisissa tehtävissä enimmäkseen Tampereella ja myös valtakunnallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Teen omaa taidetta yleensä työryhmissä, organisoin tanssialan toimintaa ja tapahtumia, koulutan aikuisia tanssin parissa ja tanssin yhdessä muiden kanssa erilaisissa yhteisöissä. Tällä hetkellä toimin yhdistyksen hallituksen varasihteerinä.

IMG_20190319_164240-01

Niina Rajaniemi
tiedotustiimin jäsen

Olen Niina,
toimin Tampereella tanssitaiteilijana, koreografina ja tanssinopettajana tanssi- ja esitystaiteen aloilla. Olen tanssinut monien koreografien teoksissa, opettanut ympäri Tamperetta eri tanssikouluissa, tanssinut musikaaleissa sekä toiminut monissa produktioissa  koreografina.  Perustettuani Rajaniemi Collectiven 2017, olen keskittynyt lähes täysipäiväisesti taiteelliseen työskentelyyn. Haluan omalla työpanoksellani edistää TREenit! Ry:n toimintaa ja olla tukemassa esittävän taiteen ammattilaisia kentällä.

Tuulikki Lankio
varapuheenjohtaja

Olen Tuulikki
ja toimin tanssin, teatterin ja sirkuksen parissa opettajana, esiintyjänä sekä koreografina.  Olen ollut TREenit! Ry:n aktiivinen jäsen alusta asti ja toimin nyt tämän kauden varapuheenjohtajana.  Yhdistyksen tarjoamat treenit ja kurssit tarjoavat mahdollisuuden kaikille esittävien taidealojen ihmisille pitää yllä ja edistää omaa ammattitaitoa sekä tavata ja tutustua muihin tällä alueella toimiviin alan ihmisiin.
On ollut hienoa nähdä yhdistyksemme kasvu ja kehittyminen näinä kuluneina vuosina ja haluan omalla työpanoksellani auttaa ja edistää tämän tärkeän toiminnan jatkumista.

Niina Kastari
tiedotustiimin jäsen

Olen Niina,
huittislainen, Tampereellakin työskentelevä tanssin ammattilainen; opetan ja teen tanssijan työtä. Tanssi on minulle keskeinen olemisen, ilmaisun ja vuorovaikutuksen tapa ja myös tärkeä kehollisuuden vaalimisen muoto. TREenit! Ry on tarjonnut minulle arvokkaita ammatillisen jakamisen ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Haluan edistää tätä toimintaa omalla panoksellani yhdistyksen hallituksessa.