Kuva: Sanna Kaesmae

 

Liisa Pentti ohjaa kahden päivän työpajan 29.-30.10.2019 Tampereella. 

Kurssi sopii tanssin ja teatterin ammattilaisille, opiskelijoille, edistyneille harrastajille sekä kaikille liikkeen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Aika: ti 29. – ke 30.10.2019 klo 12-15

Paikka: Pyynikin trikoo, Tanssisalit, Pyhäranta 7 D, Tampere

Työpajan kielet: suomi ja englanti

Hinnat:

50€ TREenit! Ry:n / Dansart ry:n / Tanssille ry:n jäsen

60€ PTK ry:n / Tampereen freelance-näyttelijöiden / Temen / Snorkkelin jäsen

80€ Muu ammattilainen

40€ Opiskelija

 

“The mind has the body as its object” -ote fyysikko Karen Baradin haastattelusta

 Työpaja pohjautuu seuraaville kysymyksille: Onko mahdollista luoda liikettä, joka on kielen, kulttuuristen kuvien ja niiden merkitysten ulkopuolella? Liikettä, joka luottaa omaan olemassaoloonsa vailla symbolista merkityssisältöä. Miten tietoisuuden rajamailla oleva kehollinen tieto voi synnyttää uusia merkityksiä? Minkälainen voi olla kielen ja merkityksen suhde ja miten kieli vaikuttaa tanssiimme? Miten tanssimme musiikkiin?

 Kehomme paljaus sisältää valtavan määrän liikkeellistä tietoa, kokemusta ja opittuja malleja. Se sisältää myös vaikeasti tavoitettavan ja kuvailtavan minuuden, joka on muuttuva ja muuntautuva. Työskentelemme näiden monimutkaisten kysymysten kautta nousevien liikkeellisten olomuotojen kanssa, yllätyksiä unohtamatta.

 

Työpajaan voi ilmoittautua kurssin alkamiseen saakka mikäli paikkoja riittää. HUOM! Voit ilmoittautua myös vain toiselle päivälle, jolloin hinta on puolet koko kurssin hinnasta.

Ilmoittaudu työpajaan tästä linkistä https://forms.gle/xRKrJuZPtN8KYasJ6

 

Koreografi Liisa Pentti on työskennellyt pitkään tanssia ja kieltä yhdistävien merkitystenantojen parissa. Hän on käyttänyt puhuttua ja kirjoitettua tekstiä lukuisissa töissään, muun muassa uusimmassa teoksessaan Hauraat silmät – Fragile Eyes (2019) sekä Why Does My Sister Not Like Contemporary Art – (2014), The Weight of My Heart -(2011) ja Mabel – The Queen of Bones (2008) -teoksissaan.

Workshop järjestetään yhteistyössä Tampereen konservatorion kanssa.

Maksuohjeet

Saaja: TREenit! Ry

Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61

Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.

(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Liisa Pentti Workshop)

Työpajojen peruutusehdot

Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! Ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.