Alpo Aaltokosken työpajan Tampereella.

Työpajassa treenataan tanssitekniikkaa sekä tutustutaan Aaltokosken koreografioiden valmistamisen työkaluihin. Samaan aikaan Aaltokoski valmistaa Tanssiteatteri MD:lle Sisaret-teosta, johon kurssilaiset saavat edullisen lipun (8 €).

Työpajan järjestävät yhteistyössä TREenit! Ry ja Tanssiteatteri MD.

Aika:
5.–7.10.2018
pe klo 17.30–20.15, la–su klo 15–17.45

Paikka:
Tanssiteatteri MD, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, Tampere

Työpaja pitää sisällään kaksi osiota:
1) 75 min tekniikkatunti
2) 90 min työskentelyssä Aaltokoski avaa koreografista työkalupakkiaan sanallisesti sekä liikeharjoitteiden kautta.

“Työpajassa työskentelemme samalla tavalla kuin tekisin uutta koreografiaa ryhmälleni. Aloitan tekniikkatunnilla (lämmitys) ja sen jälkeen teemme erilaisia liiketutkielmia joista voi syntyä koreografia. Syntynyt materiaali on kurssilaisten omassa vapaassa käytössä työpajan jälkeen.”

Hinnat:
60 € TREenit! Ry:n jäsenet
70 € PTK/Teme/STST/Tampereen Freelancenäyttelijät/JOTODO
80 € muut
40 € opiskelijat

Alpo Aaltokoski on henkilökohtaisen, kiistattoman korkeatasoisen taiteellisen uransa rinnalla toiminut laaja-alaisesti ja monipuolisesti taiteenalansa parissa mm. koreografian professorina, pedagogina Suomessa ja ulkomailla sekä kulttuuri- ja taidepoliittisena vaikuttajana. Aaltokoski on pitkän ja kunnianhimoisen tanssitaiteilijauransa aikana luonut yli 50 koreografiaa. Aaltokoski on yksi tanssitaiteen valtionpalkinnolla palkitun Nomadi-tuotannon perustajajäsenistä. Hänelle on myös myönnetty Pro Finlandia –mitali vuonna 2013.

Ilmoittautuminen työpajaan:
Täytä ilmoittautumislomake täältä.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.
Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja näin varmistat paikkasi työpajassa.

Maksutiedot:
Saaja: TREenit! Ry
Tili: FI47 4108 0010 3712 61 (HUOM! UUSI TILINUMERO!)
Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.

Työpajojen peruutusehdot:
Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

Tanssiteatteri MD
Kenttä & Sisaret

Työpajaan liittyen suosittelemme myös Aaltokosken Sisaret-teosta.
Esityslippu Kenttä & Sisaret -esitysiltaan on työpajaan osallistujille 8 €.

Sisaret on Aaltokosken trilogian viimeinen osa; ensimmäinen osa Together valmistui 2010 ja toinen osa Veljet 2017. Sisaret jatkaa liikkeellistä tutkimusmatkaa – yhdessä kulkemisen teemassa, se kertoo ihmisten välisestä yhteydestä, yhdessä olemisen syvistä merkityksistä ja toisaalta etääntymisen kivusta. Virolaisen säveltäjän Arvo Pärtin pianokonsertto Für Alina on vuoropuhelussa tanssin kanssa, luoden Tanssiteatteri MD:n tanssijoiden Elina Jakowlevan ja Mari Rosendahlin matkalle ajallisen ja emotionaalisen kehyksen.

Esitys nähdään yhteisessä esitysillassa Susanna Leinosen Kenttä-teoksen kanssa. Teosten yhteinen ensi-ilta on 26.10. klo 19.00 Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämöllä. Illan kesto on 1,5 tuntia sisältäen väliajan.

Esityksiä nähdään Hällä-näyttämöllä seuraavasti:
Ke 31.10. klo 19 | Pe 2.11. klo 19 | Ti 6.11. klo 19 | Ke 7.11. klo 19 | Ke 14.11. klo 19 | La 17.11. klo 19 | Su 18.11. klo 17 (tai vaihtoehtoisesti: katso esitysajat verkkosivuilta www.tanssiteatterimd.fi/esityskalenteri

Osta lippu Tanssiteatteri MD:n lipunmyynnistä Hällä-näyttämöltä tai varaa liput@tanssiteatterimd.fi / p. 050 556 6025. Muista mainita, että osallistut työpajaan.

Alpo Aaltokoski.jpg 1