Kuva Frans Rinne

Budjetti, aikataulut, sopimukset, markkinointi, yhteistyökumppanit… Kuulostaako tutulta? Kyllä, kuulostaa tuottamiselta! Tuottamisen ABC –työpajan aikana tutustumme esittävän taiteen tuotannon eri osa-alueisiin aina alkuideasta jälkituotantoon. Työpaja tarjoaa vinkkejä esittävän taiteen kentällä toimiville freelancereille, yhdistysaktiiveille kuin tuotannollisista töistä kiinnostuneillekin.
Työpajan vetäjänä toimii tuottaja, teatteriohjaaja ja yrittäjä Janne Jämsä, joka on työskennellyt tuotannollisissa tehtävissä useissa suomalaisissa ammattiteattereissa. Tällä hetkellä Jämsä työskentelee omassa tuotantoyhtiössään, jossa hän tuottaa kiertuetuotantoja maamme eturivin näyttelijöille. Tuotannollisen työn lisäksi Janne on opettanut teatteri-ilmaisua ja ohjannut useita näytelmiä ympäri Suomen.


Aikataulu:
8.3. klo 10.00 – 14.00

Paikka:
Zoom (Linkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen työpajaa).

Ilmoittautuminen:
Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan kurssilta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Hinnat:
15 € | TREenit! Ry:n ja PTK:n jäsenet
20 € | Muut


Maksuohjeet:
Saaja: TREenit! Ry
Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61
Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Tuottamisen ABC)

Työpajan peruutusehdot:
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajapaikan voi peruuttaa maksutta 26.2.2021 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan 50 % osallistumismaksusta. 4.3.2021 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.
Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.
Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai työpaja joudutaan perumaan muuttuneiden olosuhteiden ja suositusten vuoksi. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova.