Taiteilijatoimisto avasi ovensa Mahdollisuuksien Tilalla Tahmelassa tammikuussa 2017 ja toimi joka kuun viimeinen perjantai klo 11.30–14.30.

Tampereen Taiteilijatoimisto toteutetaan yhteistyössä TREenit! Ry:n, Tampereen Freelancenäyttelijöiden, Taiken ja Mahdollisuuksien Tilan kanssa.

Keväällä 2020 Taiteilijatoimisto hakee uutta muotoa. Seuraa ilmoittelua sosiaalisessa mediassa ja täällä verkkosivuillamme!

Syksyn 2019 teemat ja asiantuntijat

30.8 Syksyn aloituskerta – let`s meet!
Taiteilijatoimistoa järjestävät yhdistykset esittäytyvät! Tule kuulemaan TREenit! ry syksyn tapahtumista ja yhdistyksen juhlista, Mahdollisuuksien Tilan uudesta toiminnan suunnasta – Mahdollisuuksien Huvilasta, Tampereen freelancer-näyttelijät ry:n toiminnasta ja tulevista iltamista G Labissä, Sirkus Faktorin residenssistä ja avoimista sirkustreeneistä, Kohtaamisten Tilan luovuus ja bisness tapahtumista!
Tahtoisitko esitellä myös oman yhdistyksesi toimintaa? Sekin on mahdollista, laita vain viestiä etukäteen! Luvassa myös tarjoiluita, tutustumista uusiin ja vanhoihin kollegoihin ja kiinnostavia keskusteluita.

27.9 Tampereen kulttuuripääkaupunkihanke 2026
25.10 Yhdistystoiminta ja varainkeruu – Järjestöhautomo / Tuomas Rinne
29.11 Aihe varmistuu myöhemmin

Taiteilijatoimiston ovet ovat avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tule verkostoitumaan, tapaamaan muita, esittämään kysymyksiä ja oivaltamaan yhdessä! Sinun EI tarvitse olla minkään yhdistyksen jäsen osallistuaksesi Taiteilijatoimistoon.

Lämpimästi tervetuloa!