Portfolio on tanssitaiteilijan osaamisen ja ammattilaisuuden julkisivu.

Kouluttajana filosofian tohtori, tanssitaiteilija Raisa Foster

TREenit! ry ja PTK järjestävät yhteistyössä ”Portfolion päivitysklinikka” -koulutuksen 6.-7.8.2020 osana laajempaa työnohjaus-kokonaisuutta.

Torstaina 6.8. kouluttaja Raisa Foster pitää luennon, missä osallistujat pääsevät työstämään omaa taiteilijaportfoliotaan. Klinikalla harjoitellaan tunnistamaan oma osaaminen ja ilmaisemaan se selkeästi. Omien vahvuuksien aukikirjoittaminen auttaa myös apuraha- ja työnhaussa. Miten voit ilmaista kokemuksesi ja ansiosi monipuolisesti? Miten voit tuoda esiin myös persoonaasi ja erottautua näin muista?

Perjantaina 7.8. otetaan uudet, upeat portfolio- ja CV-kuvat Tampereen Kameraseuran kanssa. Keskitymme erityisesti verkossa olevan portfolion toteuttamiseen. Verkkoprofiili palvelee työnantajia, ostajia ja mediaa ketterästi ja se tuo osaamistasi esiin myös passiivisesti. Mistä taitelijan portfolio verkossa koostuu? Mitä ja miten osaamista kannattaa tuoda esiin? Millaisia teknisiä mahdollisuuksia nykyiset verkkoalustat tarjoavat tanssitaiteilijan osaamisen esittelyyn?

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Portfolion päivitysklinikalle maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Kuvausaikoja on 16 osallistujalle ja huom! kuvaus on vain PTK:n ja TREenit! Ry:n jäsenille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aikataulu:
To 6.8. Portfolion päivitysklinikka klo 9.00–15.30, lounastauko klo 12.00–12.30.
Pe 7.8. CV- ja portfoliokuvaukset klo 10.00–14.00 / 15.00–19.00 (30 min. / hlö)

Paikka: Tanssistudio Razzmatazz, Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere

Osallistumishinnat:
Portfolio päivitysklinikka:
Jäsenet (PTK ja TREenit! Ry): 5 €
Muut: 30 € / koulutus

CV-kuvaus:
PTK:n ja TREenit! Ry:n jäsenet 10 € / henkilö (sis. kuvaukset ja kuvankäsittelyt)

Raisa Forster
Raisa Foster on tamperelainen tanssitaiteilija ja vapaa tutkija. Hän on väitellyt filosofian tohtoriksi Tampereen yliopistosta 2012. Lisäksi hänellä on tanssin tutkinto Melbournen yliopistosta ja taiteen maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta. Foster yhdistelee kehollista ja liikkeellistä työskentelyä digitaalisen tekniikan mahdollisuuksiin luoden saavutettavia mutta sisällöllisesti kunnianhimoisia kokonaistaideteoksia. Monitaiteellisessa työskentelyssään hän on tutkinut muun muassa toiseutta, sukupuolta, ableismia ja monilajisia vuorovaikutussuhteita. Vuosina 2015–2017 Foster johti Koneen Säätiön rahoittamaa taideperustaista Art-Eco-tutkimushanketta. Hänen teoksiaan on ollut näytillä Suomen lisäksi, Islannissa, Australiassa, Italiassa, Meksikossa, Unkarissa, Itävallassa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Hänen tanssielokuvansa Sounds of Grey (2016) oli vuosina 2018–2019 mukana Loikka on Tour -ohjelmistossa ja hänen videoteoksensa Lupina (2016) on Tampereen taidemuseon kokoelmissa. Foster on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita, kirjoittanut kirjan tanssi-innostamisen menetelmästään ja toimittanut muun muassa kirjan Art, EcoJustice, and Education (Routledge, 2019).

Maksuohjeet:
Saaja: TREenit! Ry
Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61
Viestikenttään: oma nimesi / hintakategoria / koulutus ja/tai CV-kuvaus (Esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry:n jäsen / CV-kuvaus)

HUOM! Ilmoittauduttuasi CV-kuvaukseen saat paluuviestinä ohjeet oman kuvausaikasi varaamiseen Doodlessa – Varaa aikasi välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä!

Koulutuksen ja CV-kuvauksen peruutusehdot:
Mikäli et voi osallistua koulutukseen, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksutta 23.7.2020 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan 50 % osallistumismaksusta. 30.7.2020 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.
Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.
Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai vallitseva koronatilanne pakottaa muuttamaan suunnitelmia. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.