MonikaSmekotTonyMills
Kuva: Monika Smekot

Skotlantilainen koreografi ja Join Room 2 Manoeuvre (R2M) -ryhmän taiteellinen johtaja Tony Mills pitää Tampereella kaksipäiväisen parityöskentelyyn keskittyvän työpajan.

Työskentelyssä keskitytään tutkimaan, löytämään ja hiomaan parityöskentelyä kontaktissa ja erillään, niin lattiatasossa ja ilmassa kuin duona ja isommassakin ryhmässä. Tonyn opetuksen lähtökohtana on avata työskentelyä R2M-ryhmän omien harjoitteiden ja prosessien kautta. Tony myös auttaa osallistujia löytämään uusia ulottuvuuksia parityöskentelyyn rohkaisemalla työpajaan osallistuvia taiteilijoita dialogiin, vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön.
 
Opetuskieli on englanti.

Työpaja on suunnattu tanssin ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille. Kurssille mahtuu mukaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi pidetään la 25. – su 26.5.2019 klo 11–15 kumpanakin päivänä Tampereen yhteiskoulun lukion tanssiluokassa.

Hinta
100€ ammattilaiset
60€ TREenit! Ry:n jäsenet
40€ opiskelijat

Ilmoittautumiset: liput(a)tanssiteatterimd.fi / 050 556 6025
Ilmoittautudu keskiviikkoon 15.5. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla kurssimaksu Tanssiteatteri MD:n tilille FI05 8000 1000 4636 21, DABAFIHH.
Merkitse viestikenttään Tony Mills -workshop ja oma nimesi.

KBm8S14_Kuva: Tony Jorg Letz

Tony Mills on skotlantilainen tanssitaiteilija, jonka tausta on hip hopissa, nykytanssissa ja fyysisessä teatterissa. Tony on työskennellyt useiden ryhmien kuten State of Emergencyn, Curious Seedin, David Hughes Dancen ja Derevon kanssa. Kun Tony ei itse esiinny lavalla, hän on Room 2 Maneuverin taiteellinen johtaja, joka tuottaa esityksiä, live-tapahtumia, festivaaleja ja tukee paikallisten taiteilijoiden ammatillista kehitystä. Tony on die hard -kahvifani ja rakastaa myös croisantteja.

http://r-2-m.net/