Millaisia arvopohjia ja maailmasuhteita sirkus- ja tanssitaiteilijoina tuottamamme liikemateriaali heijastelee? Kuinka voimme tiedostaa omaa työskentelyämme ohjaavaa valinnantekoa? Miten rakennamme itsellemme luentaa näkemästämme liikkeestä?

Tällä viikonlopun mittaisella sirkus- ja tanssitaiteilijoille suunnatulla tiiviskurssilla ehdotetaan tapoja pureutua liikkeellisen taiteen prosesseihin. Kurssilla lähestytään aihetta fyysisen harjoituksen, keskustelun sekä pienryhmätyön kautta. Kurssilla pyritään luomaan harjoituksen tilaa, jossa sekä sirkus- että tanssitaiteilijat voivat lähestyä alojensa reuna-alueita.

AIKA: la-su 24. – 25.11.
KLO 10.00 – 15.30
PAIKKA: Kuivaamo, Hiedanranta
HINTA: 6 (ilmaista) paikkaa TREenit! Ry:n jäsenille

ILMOITTAUTUMISET täältä
Muista mainita TREenit! Ry:n jäsenyys. Kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Sitovat ilmoittautumiset 10.11. mennessä. Jos tiiviskurssille on tämän jälkeen tilaa niin lisäpaikkoja saattaa olla jaossa.

BIO IIRO NÄKKI
Iiro Näkki on tanssi- ja sirkustaiteen parissa työskentelevä koreografi, esiintyjä ja opettaja. Hän on valmistunut koreografiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta (MA, 2018) ja työskennellyt esittävän taiteen kentällä monipuolisesti nykytanssista Peking-oopperaan. Hän on opettanut lattia-akrobatiaa, nykytanssitekniikkaa, kiinalaista tolppaa ja paritekniikoita aloittelijoista ammattiopiskelijoihin kansainvälisesti ja pyrkii tekemään taiteellista tutkimusta sirkustaiteen rakenteissa.

KURSSIN JÄRJESTÄJÄT: Sirkus Faktori, TREenit! Ry ja Sirkuksen Tiedotuskeskus