Kuvaaja: Camilla Greenwell

Työpajassa tutkimme pehmeyttä ja vahvuutta, kehon runollisuutta ja herkkyyttä. Pohjautuen harjoitteisiin ja tehtäviin jotka perustuvat läsnäoloon ja kehon herkistämiseen, tulemme työpajan aikana tutkimaan erilaisia tapoja liikkua lattialla, spiraalissa, ja tilassa suhteessa muihin kehoihin ja ympäröivään maailmaan. Tulemme työskentelemään ohjattujen harjoitteiden, tehtävälähtöisen improvisaation, kontakti-improvisaation (korona-tilanteen mukaan) ja koreografisen materiaalin parissa. Työpaja on suunnattu ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja pitkään tanssia harrastaneille. Työpajassa luomme positiivisen, kannustavan ja turvallisen ilmapiirin liikkeelliselle tutkimukselle. Tunti pidetään suomeksi tai englanniksi osallistujien mukaan.

Wilhelmina Ojanen on freelance koreografi, tanssija ja tanssinopettaja. Tanssitaiteen maisteriksi (Laban) valmistuttuaan hän on työskennellyt eri koreografien kanssa esiintyjänä, esiintyen pääasiassa Englannissa ja muualla ulkomailla. Viime vuosina Wilhelmina  on työskennellyt pääasiallisesti koreografina, mm. Sadler’s Wells – teatterille Lontoossa. Wilhelmina teoksia on esitetty muun muassa Sadler’s Wells teatterin isolla ja pienellä näyttämöllä, Laban teatterissa, ja The Place Teatterilla.

Finding the sensitivity of the body

Through this workshop, we will be exploring strength in softness, uncovering the innate poetry of the body by pushing the limits of our sensitivity. Drawing upon practices that exercise our presence and attentiveness, we will be warming up the body through spiralling floor-work to standing up, building into guided improvisation and contact improvisation (depending on the Covid-19 situation), and delving into a spectrum of choreographic material. The workshop is accessible to dance students and dance professionals with different experiences and needs; we will aim create a positive, encouraging and inclusive atmosphere that allows for honest exploration, risk-taking and connection. The class can be held in either Finnish or English depending on participants.

Wilhelmina Ojanen is a freelance choreographer, performer and dance teacher currently based between Helsinki and Tampere.

After graduating as Master of Dance Performance (Laban) she has worked with various choreographers as a performer, performing in England and abroad. Wilhelmina has worked mainly as a choreographer for the past five years. She was Young Associate Artist for Sadler’s Wells Theatre in 2018-2019, and her work has been presented both on Sadler’s Wells Main Stage & Lilian Baylis Studio as well as Laban Theatre, The Place Theatre, amongst other places.

w.ojanen@icloud.com
wilhelminaojanendance.com

Pirkanmaan tämän hetkisten (10 hlö samassa tilassa 16.5.2021 asti) koronasuositusten mukaisesti kurssille voidaan ottaa 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa. Työpajaan voi osallistua vain terveenä ja oireettomana. Koko työpajan ajan pidämme huolta turvaväleistä, hyvästä käsihygieniasta, kasvosuojainten käytöstä sekä pintojen tehokkaasta putsaamisesta.

Mikäli työpaja on ilmoittautuessasi täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Jos kokoontumisrajoitukset höllentyvät Pirkanmaalla, avaamme lisää osallistumispaikkoja tälle kurssille. Varasijoille ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä viimeistään viikkoa ennen (16.5.2021) työpajaa. Seuraamme aluehallintoviraston ohjeistuksia ja suosituksia.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa työpaja, mikäli pandemiatilanne niin vaatii.

ILMOITTAUTUMINEN
Täytä sähköinen ilmoittautumislomake tästä linkistä

HINTAKATEGORIAT
40 € | TREenit! Ry:n, Tanssille ry:n, Turku Dansart ry:n ja PTK ry:n jäsene
30 € | opiskelijat
50 € | muut

AIKATAULU
Su 23.5.2021 klo 11-15
Työpajassa pidetään 30 min kahvitauko

PAIKKA
Liikelaituri
Yliopistonkatu 58D, 33100 Tampere

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 9.5.2021 asti.
Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan/veloitetaan 50 % osallistumismaksusta.
18.5.2021 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.

Järjestäjien peruuttaessa työpajan, osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai työpaja joudutaan perumaan muuttuneiden olosuhteiden ja suositusten vuoksi. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova.