Liiku, kannattele, alita, ponnista, jaa painoa, laskeudu, ylitä, ajoita, kuuntele, tee omia valintoja, tee yhdessä.

TREenit! ry:n suosittu kesäkurssi järjestetään jälleen elokuun ensimmäisellä viikolla, 1.-5.8.2022. Ohjaamassa on luovan liikkumisen ammattilaisia Parkour Akatemialta sekä LegendTrick Gymiltä. Aamu- ja iltapäiväosuuden välissä on tunnin mittainen tauko, jolloin nautitaan omista eväistä hyvässä seurassa.

Kesäkurssin ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 1.6.2022 kello 08:00. Mukaan mahtuu kaksitoista ensimmäisenä paikkansa lunastanutta. Ilmoittautumislinkki lisätään tälle sivulle sekä kurssiartikkeliin etusivullemme. Lisäksi löydät linkin sosiaalisen median kanavistamme!

TREenit! ry:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa kurssipaikka Early Bird -hintaan ja varmistaa paikkasi kurssilta jo nyt. Ilmoittautuminen on tällä hetkellä auki ainoastaan TREenit! ry:n jäsenille. EB-tarjous päättyy 10.6.

Ohjelmisto

Aamupäiväsessio
klo 10:00-11:30

Aamupäivä vietetään ulkotilassa Tampereen Parkour Akatemian rehtorin haastaessa näkemään ympäristöä uudella tavalla, luopumaan oikean ja väärän tekniikan konseptista sekä inspiroitumaan liikkeellisesti ympäröivästä tilasta.

Lue parkourosuuden tarkempi kurssikuvaus alta.

Iltapäiväsessio
Klo 12:30-15:00

Iltapäivissä LegendTrick Gymin huippuohjaajat antavat eväitä akrobaattiseen liikkumiseen yksin ja yhdessä. Kurssiviikko on huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta tilassa, jossa harjoitteleminen tukee ja nopeuttaa oppien viemistä lavalle.

Lue akrobatia ja partnerointi -osuuden tarkempi kurssikuvaus alta.

Hinnasto
  • Early Bird -hinta (vain jäsenille) 150 €/vko
    Tarjous voimassa 10.6.2022 asti
  • Jäsenet 180 €/vko
    EB-tarjouksen päätyttyä, 11.6. alkaen
  • Yhteistyökumppanien jäsenet 200 €/vko
  • Muut 240 €/vko
  • Opiskelijat 120 €/vko

Varaa paikkasi Luovan liikkumisen kesäkurssille:

Kurssikuvaus ja ohjaajat

parkour, aamupäivät

Parkourtunneilla tutustutaan erilaisiin hyppyihin, ylitetään esteitä ja pujahdetaan käsikaiteiden väleistä. Kaupunkiympäristö muuttuu leikkikentäksi, jossa muurit nähdään mahdollisuuksina esteiden sijaan. Ympäristön uudenlainen havainnointi sekä luova liikekehittely poistavat oikean ja väärän tekniikan antaen tilaa lähestyä tehtäviä oppijan omista lähtökohdista. Lajin filosofinen puoli näkyy ympäristön kunnioittamisessa, opetuksen leikkimielisessä otteessa sekä itsensä haastamisessa.

Ohjaamassa: Joonas Purastie on pitkän linjan parkouraaja sekä koulutettu sirkusammattilainen. Hän on vaikuttanut parkourin parissa vuodesta 2005 lähtien ja toimii tällä hetkellä Tampereen Parkour Akatemian rehtorina tasapainotellen opetuksen sekä kehitys- ja hallintotyön välillä. Joonas käyttää työssään paljon opettamisen keinoja, joissa erilaisten tehtävien ja haasteiden avulla oppija toimii vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Keskiössä on opettamisen sijaan oppiminen, jossa opettaja on vain yksi työkalu muiden joukossa.

Lähtö PMK-talolta kurssin alkaessa, LegendTrick Gymin tiloista, osoitteesta Peltokatu 8 C, 33100 Tampere

Tutustu Tampereen Parkour Akatemian sivuihin

arkobatia ja partnerointi, iltapäivät

Akrobatia- & partnerointikurssille osallistuvat pääsevät harjoittelemaan perusakrobatiaa, trikkauksen perusteita sekä pariakrobatiaa ja tanssillisia nostoja. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille eväät akrobaattiseen liikkeeseen ja / tai syventää jo olemassaolevia taitoja. Harjoittelemme joustopermannolla ja alastulomatoilla, jotka tuovat itsevarmuutta haastavampienkin akroliikkeiden harjoitteluun ja helpottavat sekä nopeuttavat niiden viemistä lavalle. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kokeneiden ohjaajiemme opetukseen, joka huomioi kaikentasoiset osallistujat.

Ohjaamassa: Karina Saarela on valmistunut Cirque Du Soleilin sponsoroimasta, kansainvälisesti todella arvostetusta Kiovan varietee- ja Sirkustaiteen Akatemiasta, saanut tutkinnon sirkuksen esiintyjänä ja valmentajana. Pitkän esiintymistaustan sekä monipuolisen ohjaajakokemuksen omaava Karina on erikoistunut esitysten luomiseen sekä akrobatian sovittamiseen ja koreografioimiseen esiintymisiä varten ja lupaa pitää huolen, että sinustakin tulee notkea. Ohjaajana hän kokee tärkeimmän vastuunsa olevan suojella oppilaita vammoilta, samalla pitäen huolta että jokainen heistä kehittyy, pysyy motivoituneena ja innostuneena liikkumisesta.

Wippe Mäkisellä on takanaan ehkä eniten opetustunteja trikkauksesta koko Suomessa! Itsenäisesti aloittanut ja myöhemmin ammattilaistunut trikkaaja on valmistunut personal traineriksi ja haluaa jakaa omaa ajatusmalliaan monipuolisesta liikkumisesta, minkä avulla on mahdollista luoda kaikille erilaisille ihmisille kiinnostava, hyödyllinen ja kestävä tapa harjoitella liikkumista. Tavoite valmentajana on auttaa jokaista pääsemään lähemmäksi ja lopulta saavuttamaan omat tavoitteet antamalla tietotaidon lisäksi teknistä sekä henkistä tukea matkan varrella.

Iltapäivä LegendTrick Gymin tiloista, osoitteesta Peltokatu 8 C, 33100 Tampere

Tutustu LegendTrick Gymin sivuihin

Kurssille mahtuu 12 ensimmäisenä paikkansa lunastanutta. Varaa omasi heti!

Jäsenten Early Bird -tarjous päättyy 11.6.!