OBS! Työpaja siirtyy eteenpäin, uusi aika ilmoitetaan myöhemmin!

Aika: la 6.2. klo 14–17 ja su 7.2. klo 10–13 
Paikka: Tanssiteatteri MD, Hämeenkatu 25, Tampere

Kaksipäiväisessä työpajassa keskitytään löytämään uusia lähestymistapoja tai näkökulmia omaan koreografiseen työskentelyyn sekä jakamaan koreografian työstämisen prosessia kollegoiden tukemana.

Mukaasi tarvitset 1-2 minuutin verran liikettä tai vain liikeaihion omaa koreografista materiaalia, jonka parissa haluat työskennellä kehitellen ja mutustellen. Workshopissa tullaan työskentelemään pienryhmissä keskustellen sekä erilaisten tehtävien kautta omaa materiaalia työstäen ja hioen.

Työpajan ohjaa tanssija-koreografi Anniina Kumpuniemi (Tanssiteatteri MD).

Anniina Kumpuniemi on kuulunut Tanssiteatteri MD:n ydinryhmään sen perustamisesta (1997) lähtien. Vuodesta 2010 lähtien hän on tanssija-koreografin työnsä lisäksi toiminut MD:n toiminnanjohtajana. Kumpuniemi opiskeli koreografiksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella 1992-1996. 
MD:ssä hän on tanssinut ja esiintynyt lukuisissa tanssiteoksissa, teatteri- ja oopperayhteistöissä sekä valmistanut koreografioita mm. Myrsky-Storm 2015, Kesäyön uni (Tampere Filharmonia 2015, ohj. Marika Vapaavuori) ja Ronja Ryövärintytär 2012 (MD). Lisäksi hän on tehnyt sivutöinä tilauskoreografioita mm. VAPAAkollektiiville, Katriina Kantolalle ja Antti Seppäselle.

HINNAT
40 € | TREenit! Ry:n, DansArt ry:n tai Tanssille ry:n jäsen
50 € | PTK:n, Tampereen freelance -näyttelijöiden, Temen tai Improvisaatioryhmä Snorkkelin jäsen
70 € | Muu ammattilainen
35 € | Opiskelija

Maksa kurssi ja näin varmistat paikkasi työpajassa.
Mihin maksat: FI47 4108 0010 3712 61
Kenelle maksat: TREenit! Ry

Kirjoita viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Koreografisten kehittelyjen työpaja)

Ilmoittaudu viimeistään lauantaina 23.1.

Työpajojen peruutusehdot:
Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.