Kuva: Liisa Karling

Ukulelen peruskurssi sopii sinulle, joka haluat oppia tämän hauskan ja sympaattisen sekä yllättävän moneen taipuvan soittimen perusteet. Tavoitteena on oppia ryhmässä perussointuja ja rämpytyskuviota ja päästä ainakin neljän soinnun hittikiertoon saakka, jolla voi säestää jo satoja lauluja.

Hyväntuulen ukulele on helppo soitin ottaa haltuun ja se sopii täydellisesti ensimmäiseksi soittimeksi. Soitamme soprano-ukulelea ja oma ukulele on suotavaa ottaa mukaan. Toki järjestämme soittimen niille, joilla ei sitä omasta takaa ole. Ilmoitathan, löytyykö sinulta tämä ihanuus itseltäsi.

Opettaja Jouko Enkelnotko on laulaja-näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on opetellut ukulelen soittoa yhdessä klovnien kanssa ja käytäntö on opettanut lisää. Jouko toimii agenttina sote-klovni Armas Aallontielle, joka soittaa ”ukea” ja innostuu monasti improvisoimaan lauluja yleisön antamiin aiheisiin. Armas opetti apurahavuonnaan Taysin aikuispotilaille ja hoitajille ukulelen perusteita.

Aikataulu
ma 26.10. klo 9:30 – 11:00
ke 28.10. klo 9:30 – 11:00
ma 2.11. klo 9:30 – 11:00

Hinta
30 €  / 6 osallistumiskertaa 5- ja 10-kerran korteista – TREenit! Ry:n, Tanssille ry:n ja Turku Dansart ry:n jäsenet
40 € muut
20 € opiskelijat

Paikka
Liikelaituri, Yliopistonkatu 58D, Tampere

Ilmoittautuminen
Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan kurssilta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Maksuohjeet
Saaja: TREenit! Ry
Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61
Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Ukulele kurssi)

Peruutusehdot
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 12.10.2020 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan 50 % osallistumismaksusta. 20.10.2020 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.

Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai työpaja joudutaan perumaan muuttuneiden olosuhteiden ja suositusten vuoksi. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova.