Tässä me olemme, jotta tiedät ketkä duunaa tuntien ja työpajojen takana.

Nelli Ojapalo

Puheenjohtaja

Olen Nelli,
tamperelaistunut esittävien taiteiden ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelancerina erilaisissa produktioissa ja kollektiiveissa. Kesällä 2017 muuttaessani Tampereelle, koin, että minut otettiin avosylin vastaan. Suuri syy siihen oli TREenit! ry:n mahdollistama esittävien taiteiden super-aktiivinen ammattilaisten yhteisö. Siksi on hienoa tehdä töitä sen eteen, että tämänkaltainen toiminta Pirkanmaalla jatkuu, uudistuu ja kasvaa. Otan kaikki uudet ja vanhat tutut ilolla, kädet levitettyinä vastaan. Yhteisössä on voimaa!

Venla Manninen

Varapuheenjohtaja

Olen Venla,
Työskentelen tanssialan yrittäjänä ja monenlaisten
tanssitapahtumien järjestäjänä. Tanssi on kulkenut
mukanani jo 30 vuotta ja tuonut elämääni iloa ja
ystäviä. Tanssi yhdistää meidät ja sen äärellä voimme
kokea, oppia ja kommunikoida. TREenit Ry tarjoaa
tanssin ammattilaisten yhteisön, jonka toiminta
erityisesti näinä vaikeina aikoina on entistä
tärkeämpää. Minulla on ilo olla mukana tekemässä ja
tukemassa tätä toimintaa.

Oona Leinonen

Sihteeri

Olen Oona,
ja toimin freelancerina opettaen ja työskennellen erilaisten taiteellisten projektien parissa. Tanssissa ja taiteessa minua kiinnostavat erityisesti yhteisöllisyys, vuorovaikutus sekä taide itsessään vaikuttamisen keinona. Näiden asioiden vuoksi olen mukana TREenit! Ry:n toiminnassa. Koen TREenit! Ry:n kiinnostavaksi ja tärkeäksi väyläksi edesauttaa ja tukea tanssintaiteen toimintaa Pirkanmaalla, sekä luoda vuorovaikutusta sekä yhteistyömahdollisuuksia tanssitaiteen ja muiden taiteen osa-alueiden välille.

Inna Tähkänen

Rahastonhoitaja

Olen Inna,
Tamperelainen freelance-näyttelijä, -laulaja ja -tanssija. Tällä hetkellä työni koostuu TV -töistä, musikaalista ja laulunopettamisesta. Olen innokas luomaan uutta ja kehittämään alaamme uusiin suuntiin. TREenit! Ry mahdollistaa ammattilaisena kehittymisen ja treenaamisen, mikä on mielestäni mahtavaa. Haluan edistää TREenit! Ry:n toimintaa omalla työpanoksellani ja auttaa laajentamaan musiikkiteatterikentän ammattilaisten treeni- ja verkostoitumismahdollisuuksia. 

Linda Kuha

Varasihteeri

Olen Linda,
kuopiolaislähtöinen, Belgian ja Hollannin kautta Tampereelle asettunut tanssitaiteilija. Olen työskennellyt tanssin ammattilaiskentällä vuodesta 2009 erilaisissa toimintaympäristöissä tanssijana, opettajana ja koreografina. Ammattilaistunneilla tutustuu kollegoihin, ja treenitunnit ovat olleet ponnahduslauta monelle yhteistyölle, mm. 2013 perustettu Tanssiteatteri Liikeri sai alkunsa juuri tällä tavalla, intohimoisten treenaajien porukasta. TREenit! Ry tarjoaa ammattilaisille yhteisön, joka mahdollistaa vertaistuen, ammattitaidon ylläpitämisen ja uusien kontaktien luomisen. Monta hyvää syytä olla mukana toiminnassa, tule sinäkin mukaan!

Emma Heinonen

Jäsen

Olen Emma,

Tampereelle asettunut tanssitaiteilija-toimittaja. Työskentelen tanssinopettajana nykytanssin ja hip hop tanssin parissa sekä teen taiteellista työtä tanssijana. Lisäksi toimin Pirkanmaan Tanssin Keskuksen viestinnän asiantuntijana. TREenit! Ry on merkittävä alueellinen tanssitaiteen toimija, joka luo verkostoitumis- ja työllistymismahdollisuuksia tanssijoille ja tanssinopettajille sekä ylläpitää tanssin kentän vireää toimintaa Pirkanmaalla, minkä vuoksi haluan olla mukana tukemassa toimintaa.

Klaara Haapanen

Varajäsen

Olen Klaara,
ammattitanssija ja esittävien taiteiden monitoimija. Teen töitä opettajana sekä esiintyjänä erilaisissa tanssi- ja teatteriproduktioissa. Taide antaa minulle keinoja tutkia, ilmaista ja kokea asioita maailmasta ja ihmisyydestä. TREenit! ry:llä on tärkeä tehtävä tarjota esittävien taiteiden ammattilaisille yhteisöä ja ammattitaidon ylläpito- ja kehitysmahdollisuuksia, ja siksi haluan osaltani tukea toimintaa.

Niina Rajaniemi

Varajäsen

Olen Niina,
toimin Tampereella tanssitaiteilijana, koreografina ja tanssinopettajana tanssi- ja esitystaiteen aloilla. Olen tanssinut monien koreografien teoksissa, opettanut ympäri Tamperetta eri tanssikouluissa, tanssinut musikaaleissa sekä toiminut monissa produktioissa  koreografina.  Perustettuani Rajaniemi Collectiven 2017, olen keskittynyt lähes täysipäiväisesti taiteelliseen työskentelyyn. Haluan omalla työpanoksellani edistää TREenit! Ry:n toimintaa ja olla tukemassa esittävän taiteen ammattilaisia kentällä.

Ringa Aflatuni

Varajäsen

Olen Ringa,

lappilaislähtöinen sirkustaiteilija ja musiikkiteatterin ammattilainen. Työskentelen freelancerina esittävien taiteiden saralla teatterin, sirkuksen, tanssin ja musiikin parissa monipuolisesti niin esiintyjänä, koreografina kuin ohjaajanakin. Lisäksi olen ääninäyttelijä sekä laulaja-lauluntekijä, ja tutkin intohimoisesti taiteiden ja ilmaisun rajattomia mahdollisuuksia. TREenit! ry edustaa minulle vuorovaikutuksellista ja kannustavaa yhteisöä, joka vastaa Tampereella toimivien esiintyvien taiteilijoiden tarpeisiin. TREenit! ry:n toiminta edistää sellaista monipuolista ammattikulttuuria ja ykseyttä, jossa tahdon olla mukana.


Toiveita tai tarpeita hallitukselle?