Tässä me olemme, jotta tiedät ketkä duunaa tuntien ja työpajojen takana.

Lotta Kaarla

Puheenjohtaja

Olen Lotta,
tanssin sekatyöläinen. Mottoni on: ”Tanssi kuuluu kaikille”. TREenit! Ry:ssä toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan yhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Mielestäni yhdessä tekemällä saavutamme parempia ja pysyvämpiä tuloksia. Yhdessä tekeminen on myös hauskempaa ja toivotan kaikki rohkeasti TREenaamaan!

Nelli Ojapalo

Rahastonhoitaja

Olen Nelli,
tamperelaistunut esittävien taiteiden ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä freelancerina erilaisissa produktioissa ja kollektiiveissa. Kesällä 2017 muuttaessani Tampereelle, koin, että minut otettiin avosylin vastaan. Suuri syy siihen oli TREenit! ry:n mahdollistama esittävien taiteiden super-aktiivinen ammattilaisten yhteisö. Siksi on hienoa tehdä töitä sen eteen, että tämänkaltainen toiminta Pirkanmaalla jatkuu, uudistuu ja kasvaa. Otan kaikki uudet ja vanhat tutut ilolla, kädet levitettyinä vastaan. Yhteisössä on voimaa!

Oona Leinonen

Sihteeri

Olen Oona,
ja toimin freelancerina opettaen ja työskennellen erilaisten taiteellisten projektien parissa. Tanssissa ja taiteessa minua kiinnostavat erityisesti yhteisöllisyys, vuorovaikutus sekä taide itsessään vaikuttamisen keinona. Näiden asioiden vuoksi olen mukana TREenit! Ry:n toiminnassa. Koen TREenit! Ry:n kiinnostavaksi ja tärkeäksi väyläksi edesauttaa ja tukea tanssintaiteen toimintaa Pirkanmaalla, sekä luoda vuorovaikutusta sekä yhteistyömahdollisuuksia tanssitaiteen ja muiden taiteen osa-alueiden välille.

Klaara Haapanen

Varasihteeri

Olen Klaara,
ammattitanssija ja esittävien taiteiden monitoimija. Teen töitä opettajana sekä esiintyjänä erilaisissa tanssi- ja teatteriproduktioissa. Taide antaa minulle keinoja tutkia, ilmaista ja kokea asioita maailmasta ja ihmisyydestä. TREenit! ry:llä on tärkeä tehtävä tarjota esittävien taiteiden ammattilaisille yhteisöä ja ammattitaidon ylläpito- ja kehitysmahdollisuuksia, ja siksi haluan osaltani tukea toimintaa.

Hanna Kahrola

Varapuheenjohtaja

Olen Hanna,
Tampereella asuva tanssin tekijä. Työskentelen tanssitaiteen parissa mielelläni kollektiivisisesti ja vuorovaikutteisesti ja taiteessani tutkin varsinkin ihmisyyttä koskevia ongelmia. TREenit! Ry:ssä voin vaikuttaa esittävien taiteiden ammattilaisuuden edistämiseen ja olla vapaan kentän ammattilaisenakin osa alueellista ammattilaisten yhteisöä.

Niina Kastari

Vararahastonhoitaja

Olen Niina,
huittislainen, Tampereellakin työskentelevä tanssin ammattilainen; opetan ja teen tanssijan työtä. Tanssi on minulle keskeinen olemisen, ilmaisun ja vuorovaikutuksen tapa ja myös tärkeä kehollisuuden vaalimisen muoto. TREenit! Ry on tarjonnut minulle arvokkaita ammatillisen jakamisen ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Haluan edistää tätä toimintaa omalla panoksellani yhdistyksen hallituksessa.

Joel Alalantela

Tiedottaja

Olen Joel,
Sastamalassa asuva tanssitaiteilija. Toimin tällä hetkellä koreografina, tanssijana ja tanssinopettajana. Valmistuin tanssijaksi Tampereen Konservatoriosta vuonna 2012 ja siitä lähtien toiminut aktiivisesti taidekentällä. Olen työskennellyt tanssijana mm. erilaisissa musikaaleissa ja tanssiryhmissä. Viimeisimmät teokset: Cape Mosaic (Tampere 2020), Tanssiteatteri MD, Secunda Prattica (Tampere 2020), Tanssiteatteri MD, Tanssiva Muumilaakso (Tampere 2020). Osaamisalueeni pohjautuu nykytanssiin, jazztanssiin sekä showtanssiin tekniikoihin.

Niina Rajaniemi

Tiedottaja

Olen Niina,
toimin Tampereella tanssitaiteilijana, koreografina ja tanssinopettajana tanssi- ja esitystaiteen aloilla. Olen tanssinut monien koreografien teoksissa, opettanut ympäri Tamperetta eri tanssikouluissa, tanssinut musikaaleissa sekä toiminut monissa produktioissa  koreografina.  Perustettuani Rajaniemi Collectiven 2017, olen keskittynyt lähes täysipäiväisesti taiteelliseen työskentelyyn. Haluan omalla työpanoksellani edistää TREenit! Ry:n toimintaa ja olla tukemassa esittävän taiteen ammattilaisia kentällä.

Salla Juntunen

Tiedottaja

Olen Salla,
tanssija ja merkonomi. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla Tampereen Messuilta. Olen ollut TREenit! Ry:n jäsen vuodesta 2014 ja tehnyt yhdistyksen hallituksessa monenlaista. Tällä hetkellä mm. kirjoittelen jäsenistölle jäsenkirjeitä. TREenit! Ry edustaa maailmassa pehmeitä arvoja, yhteisöllisyyttä, luovuutta ja on voittoa tavoittelematon yhdistys ja tärkeintä, se on syntynyt tarpeesta. Koen tärkeäksi olla mukana toiminnassa, joka osaltaan mahdollistaa, auttaa ja vie eteenpäin esittävä taiteen toimintaa ”mansessa”.


Toiveita tai tarpeita hallitukselle?