Pirkanmaan Tanssin Keskus ja TREenit! Ry järjestävät avoimen koetanssin sunnuntaina 19.5.2019 klo 10:00-16 Liikelaiturilla (Yliopistonkatu 58D, Tampere).

Tilaisuudessa on kolme eri koetanssiosiota, lisäksi päivän päätteeksi järjestetään “speed meeting”, jossa osallistujat voivat tavata ja keskustella lyhyesti kaikkien osallistujien kesken. Voit ilmoittautua mukaan koko päiväksi tai osaksi päivää.

Tapahtuma on TÄYNNÄ!
Ilmoittaudu jonoon tästä linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/126lsCusQ9VpuyRnu8_Wyioq_ALJgR2E_izFq-i03Icw/

HUOM! Tilaisuuteen mahtuu enintään 30 osallistujaa, joista enintään 15 opiskelijoita.

Aikataulu
10:00-10:30 Ilmoittautuminen ja itsenäinen lämmittely
10:30-12:30 Joel Alalantela
ruokatauko
13:15-14:15 Maiju Saarinen
tauko
14:30-15:30 Katriina Korhonen
15:30-16 Speed meeting kaikkien osallistujien kesken

KOETANSSIEN KUVAUKSET

Joel Alalantela:
“Haen ryhmää tanssijoita, jotka omaavat tanssitekniikan joko show-, jazz-, nykytanssista tai baletista. Toimin ryhmän koreografina. Tavoitteena on rakentaa voimakas, fyysinen ja liikkeellinen teos, joka varmasti haastaa mukana olevat tanssijat. Lisäksi tavoitteena on antaa valmiudet toimia ryhmässä sekä mahdollisuus kehittyä yksilöinä. Ryhmän päätavoitteena on tehdä pienteos, joka esitetetään yhdessä sovitussa paikassa/tilassa, ja jonka dokumentoinnin avulla haemme tanssifestivaaleille, sekä muihin ryhmän kesken sovittuihin tanssitapahtumiin ja -kilpailuihin. Koreografinen prosessi tapahtuu Tampereella ja aloitetaan alkusyksystä.”

Kysymykset ryhmästä voi lähettää osoitteeseen dance.joel.alalantela@gmail.com.
Linkki Joelin demoteoksen Välitila traileriin: https://youtu.be/W8I3Ged93mE

Maiju Saarinen:
“Kokoan työryhmää ja tavoitteena olisi saada apuraha tanssiteatteriproduktiota varten. Tutkin nykytanssin ja fyysisen teatterin yhdistymistä toisiinsa. Minua kiinnostaa tarinan kerronta liikkeen ja ilmaisun kautta. Työtapani sisältää sekä valmista materiaalia, että improvisaatiota: luon valmiita liikepohjia ja teetän improvisaatiotehtäviä, joita lähdetään työstämään ja yhdistelemään isommaksi kokonaisuudeksi. Tanssijoilta toivon heittäytymistä ja auki olemista.”

Lähetäthän ansioluettelosi ja mahdolliset kysymykset Maiju Saariselle ennen koetanssia osoitteeseen maiju.eveliina.saarinen@gmail.com.

Katriina Korhonen:
“Etsin marraskuussa 2019 ensi-iltansa saavaan teokseeni yhtä ammattitanssijaa työsuhteeseen ja 2-5 tanssialan opiskelijaa työharjoitteluun. Ammattilaiselle on varattu aluekeskuspalkka (2400e/kk) loka- ja marraskuulle, ja työnkuvaan liittyy teoksessa esiintymisen lisäksi mahdollisesti myös joitain tuotannollisia hommia.
Koetanssitilaisuudessa tehdään harjoituksia, joissa vaihdellaan katsojan ja katsottavana olijan rooleja.”

Ennakkotehtävänä Katriina Korhosen koetanssitilaisuuteen (palauta sähköpostitse 12.5. mennessä katriina.h.korhonen@gmail.com) kirjoita vapaamuotoisesti vastaten seuraaviin kysymyksiin (max. yksi sivu)
– miten kuvailisit itseäsi taiteilijana / taiteen opiskelijana?
– mikä tällä hetkellä kiinnostaa, millaisten asioiden / aiheiden parissa haluaisit työskennellä? (ei tarvitse rajoittua ainoastaan tanssitaiteeseen)

Lisäksi:
Valmistele Katriina Korhosen koetanssitilaisuutta varten minuutin mittainen soolo tai vaihtoehtoisesti varaudu improvisoimaan 🙂