Taiteilija! Ota kaikki irti somesta!

Tuntuuko siltä, että olet pudonnut kärryiltä sosiaalisen median sovellusten, päivitysten ja trendaavien sisältöjen kehityksestä? Haluaisitko hyödyntää somea ammatillisen viestinnän kanavana monipuolisemmin? Vai turhauttaako, että kaikkien ja kaiken odotetaan olevan online ja streamattavissa kaikissa konteksteissa?

Jos sinua kiinnostaa sukeltaa sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän trendeihin ja käytäntöihin yhteistuumin, ilmoittaudu taiteilijan näkökulmasta räätälöityyn sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän työpajaan.

Työpajan vetää ihana Alli Mattila

LA 8.8.2020 klo 12-16
Tanssistudio Razzmatazz, Aleksis Kiven katu 18 B

Hinta:
5 € | TREenit! Ry ja PTK ry:n jäsenet
20 € | Muut


Voit osallistua vaikka et olisi osallistunut kurssin ensimmäiseen osuuteen toukokuussa.

Kurssille otetaan maksimissaan 20 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Työpajan peruutusehdot:
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 25.7.2020 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan 50 % osallistumismaksusta. 1.8.2020 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.

Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai vallitseva koronatilanne pakottaa muuttamaan suunnitelmia. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!