Keväällä 2022 aamutunteja järjestetään kaksi kertaa viikossa (Huomaa muuttuneet ajat! Lue lisää alta). Tunnit ovat avoimia kaikille esittävien taiteiden ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville, eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Aamutunneilla treenataan erilaisia esiintymiseen ja liikkumiseen liittyviä tekniikoita ja -praktiikoita vaihtuvien opettajien johdolla. Tulevana keväänä kalenterissa on mm. musikaalirepertoaaria, jazzia, hiphoppia ja tanssiakrobatiaa. Lisätiedot päivitetään lukujärjestyksen julkistamisen jälkeen, tammikuussa 2022. Tervetuloa!

Aamutunnit järjestetään Liikelaiturilla, Yliopistonkatu 58 D, Tampere, maanantaisin kello ja keskiviikkoisin klo 9:30–11:00. Kevään lukujärjestyksen voit tarkistaa ladata itsellesi lukujärjestyksen alla olevasta linkistä sekä tarkistaa koska tahansa kalenteristamme.

 

Katso hinnat ja maksuohjeet tästä!

Teemme opettajayhteistyötä mm. Tanssiteatteri MD:n ja Liikelaiturin House-taiteilijan kanssa. Aamutuntien opettajat on valittu avoimella haulla. Yhteistyötunnit maanantai-iltapäivissä sekä tiistaiaamuisin ovat avoimia vain jäsenillemme.

HUOM!
TREenit! Ry:n aamutunneille ei tarvitse tällä hetkellä ilmoittautua ennakkoon. Turvallisuusohjeita päivitetään alueellisten suositusten muuttuessa ja niistä tiedotetaan verkkosivuilla sekä somessa!