Kevätkauden toisena työpajana tarjoilemme paljonkysytyn musikaalirepertuaari-workshopin, jota tulee vetämään ansioitunut koreografi ja tanssinopettaja Jari Saarelainen. Viikonlopunmittainen työpaja toteutetaan yhteistyössä Tampereen Konservatorion kanssa ja kannustamme huomioimaan, että ennakkoilmoittautumistarjous on voimassa 1.4. saakka.

TYÖPAJA: Musikaalirepertuaari
AJANKOHTA: 23.-24.4. molempina päivinä klo 11:30-16:30 (sis. ruokatauon)
OPETTAJA: Jari Saarelainen
PAIKKA: Tampereen Konservatorion Pyynikin Trikoo, Pyhäranta 7 D; Toinen kerros!

HINNAT (sis. alv:n):
!! !!
Early Bird -tarjous: 70 € – Ilmoittautuminen ja maksu 1.4. mennessä!
!! !!
– Perushinta 130 €
– Jäsenhinta 90 € (TREenit! Ry, Tanssille ry, Turku Dansart ry, Tanssiva Susiraja ry jäsenet)
– Yhteistyökumppaneiden jäsenet 110 € (PTK ry, TEME, Improvisaatioteatteri Snorkkeli ry,
Tampereen Freelancenäyttelijät ry, Tanssin Tehdas ry jäsenet)
– Opiskelijahinta 65 €

ILMOITTAUDU: https://forms.gle/8FrW3bJM6yRPbz2P8


KURSSIKUVAUS
Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia tapoja liikkua, tausta-ajatuksena näyttämölliset tilanteet ja erilaiset musikaalitanssien tyylit ja lajit. Työpajassa tehdään kurssille vartavasten suunniteltuja sarjoja sekä Saarelaisen näyttämölle tekemiä pätkiä ainakin musikaaleista Matilda ja Nunnia ja Konnia. Materiaalin harjoittelun lisäksi keskustellaan taustoitusta kohtauksiin ja niihin suunniteltuun liikemaailmaan.

Puhumme ja avaamme sekä keskustelun, että liikkeellisten harjoitteiden kautta myös musikaaliauditiontilanteita ja niissä tarvittavia taitoja pyrkimyksenä häivyttää pääsykoetilanteiden ”mystisyyttä”.

Kurssi on vuorovaikutteinen ja avaan siellä koreografista ajatusmaailmaani tanssin ja liikkeen avulla toteutetusta tarinankerronnasta.

Kurssi on soveltuva kaikille ja jokainen liikkuu siellä oman taustansa ja kehollisen taitonsa kanssa.

Lämpimästi tervetuloa musikaalitanssien pariin koko viikonlopun ajaksi!

LMOITTAUDU KURSSILLE: https://forms.gle/8FrW3bJM6yRPbz2P8

Työpaja Facebookissa: https://fb.me/e/1H8GwPWfK


JARI SAARELAINEN
on arvostettu koreografi ja tanssinopettaja, joka tekee monipuolista ja näkyvää uraa taiteen ja viihteen parissa tanssikouluissa, teattereissa ja televisiossa. Näiden lisäksi ansioista löytyy taiteellista työskentelyä urheilun parista niin luistelun kuin joukkuevoimistelun kansainvälisellä tasolla.

Suosittuna tanssinopettajana Jari työskentelee maineikkaassa Stepup Schoolissa pääkaupunkiseudulla sekä pitää workshoppeja ympäri maan ja maailman. Tanssitaiteen opinnot hän on suorittanut Teatterikorkeakoulussa. Monipuolisen tanssitaustansa ansiosta Jari on tullut tunnetuksi persoonallisesta, tunnistettavasta ja tunnustetusta tyylistään, joka rikkoo rajoja baletista streettanssiin ja showlajeista nykytanssiin.

Jari on erittäin kysytty teatterikoreografi ja hän on suunnitellut koreografiat moniin musikaaleihin, kuten; Sound Of Music/Vaasan kaupunginteatteri, Käyttöohje kahdelle/Suomen komediateatteri, Vihainen Leski/Helsingin kaupunginteatteri, Nunnia ja konnia /Kokkolan kaupunginteatteri, Billy Elliot/Tampereen työväenteatteri ja viimeisimpänä MATILDA/Tampereen Työväen Teatteri.

Suurelle yleisölle Jari on tullut tutuksi MTV3:n ja Nelosen miljoonayleisön keränneista Tähdet,tähdet -ohjelman lähetyksistä joissa hän vastaa artistien harjoituttamisesta ja koreografioiden tekemisestä. Televisiossa hänen koreografioita on nähty myös Nelosen DANCE-tuotannossa sekä supersuositussa Tanssi tähtien kanssa formaatissa.Ansioistaan koreografina Jari on palkittu Dance Award -palkinnolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s